baskahmet
Üye
Olmazsa rusya kur bosvertamam dediğini yapıyorum şimdi 2.5i kurcam
Olmazsa rusya kur bosvertamam dediğini yapıyorum şimdi 2.5i kurcam
Aynnondan sonra 2.5i kurunca cwmye gircem wide data cache dalvik cache sonra format sistem cache format sdcard0 bunları ypıp sonrada tryi kuruyorum dimi
Farketmez ben hep 3.9 kullanıyorumodinin hangi sürümünü kullanıyım
ya bu sefer olsun yaFarketmez ben hep 3.9 kullanıyorum

Nedense bende sorunsuz kuruldu. Sende de olmasi lazimya bu sefer olsun ya![]()
2.5i kuruyorum yüklenince direk tryi kurcam inşallah olur ya bu tr romunun içinde verdikleri odini denicem bideNedense bende sorunsuz kuruldu. Sende de olmasi lazim
Sen bilirsin2.5i kuruyorum yüklenince direk tryi kurcam inşallah olur ya bu tr romunun içinde verdikleri odini denicem bide
odinin surumuyle alakasi olmaz ztnana bantı nası rusya yapıcaz işte2.5 ;bi ise yaramaz malmisin ahmet o bant surumuyle ilgili rusya yukle sen ultraslan sonra ana bant rusya olmussa tr at wifin calisir
Rusya atcan odinleana bantı nası rusya yapıcaz işte
Mesajlari okumamisim dur bi okimyav attım diorum olmuyo
Ya yeter bak agzini bozma bi sey bildigin yok konusma bari2.5 ;bi ise yaramaz malmisin ahmet o bant surumuyle ilgili rusya yukle sen ultraslan sonra ana bant rusya olmussa tr at wifin calisir
rusya kur tekrar yükle romu wifi gelir
nasıl oluyo abi anlatsana
eminmisin asil bilgisiz sensin la 2.5 yada cm yada stock ne fark olcak yuklerken o dosyalar siliniyoYa yeter bak agzini bozma bi sey bildigin yok konusma bari
sagol abi istedigim bu degildi ama olsunLınktekı modul ıle ıstedıgın uygulamalara sıyah bar ayarlarsan olması gerekır.
Xposed / Modüller - Tinted statusbar v1.8.1 [uygulamaya gore üstbar rengi] uygulama anlatim 25.03.2014 - MaxiCep
Sen bilirsinahmetin dediğini yapıyorum onu deniyim bi
Yav tamam ben bilgisizim hicbirsey yapamiyorum sen prosun tamam uzatmaeminmisin asil bilgisiz sensin la 2.5 yada cm yada stock ne fark olcak yuklerken o dosyalar siliniyo
sagol abi istedigim bu degildi ama olsun
Sen bilirsin