Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

oguzxw

oguzxw

Üye
tel yurdışındanda gelmiş olabilir o tiklerde bi farklılık yaratmaz zaten seninkiyle kodlar uyuşuyo ama orda afr yazmazı garip

baskahmet

baskahmet

Üye
tel yurdışındanda gelmiş olabilir o tiklerde bi farklılık yaratmaz zaten seninkiyle kodlar uyuşuyo ama orda afr yazmazı garip
Yurtdisi alakasi yok ben s5 v2.5 uzerine odinde hicbiseyi ellemeden kurdum sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
baskahmet

baskahmet

Üye
olm ya öf :D csc kodunu degiştiririm artık napim
Oyle bi anlami kalmaz. Sen son kez dedigimi yap s5 rom varsa kur sonra bunu odinde hicbirseyi ellemeden kur olmazsa bosver rusya at gitsin

• Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Oyle bi anlami kalmaz. Sen son kez dedigimi yap s5 rom varsa kur sonra bunu odinde hicbirseyi ellemeden kur olmazsa bosver rusya at gitsin
yav kies kodlar uyuyo tek tr yazmıyo sorun degil aynı rom boşuna ugraşmaya gerek yok ve benim tel diger ülke romlarında resmi gözükmüyodu hiçbir zaman ama bunda resmi gözüküyo down mod bile offical oldu şaşırdım :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

jordan230

Üye
Ya benimde ingilizce geldi pit falan koymadım daha önçe cwm 12 sürümü vardı direk o 4 dosyayı gösterdim sadece . tamam kurdu ama açılış ıngilizce

baskahmet

baskahmet

Üye
Ya benimde ingilizce geldi pit falan koymadım daha önçe cwm 12 sürümü vardı direk o 4 dosyayı gösterdim sadece . tamam kurdu ama açılış ıngilizce
Bi tek bendemi turkce geldi bu :D

jordan230

Üye
Bende de AFR çıkıyor Kieste .Acaba rus romu yükleyip tekrar mı denesem

jordan230

Üye
s5 rom hangi sayfada

oguzxw

oguzxw

Üye
tr yaptım ben :D

csc degiştim :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

jordan230

Üye
nasıl yaptın

• Beğen

jordan230

Üye
Bende deezer gelmiyor onun yerine opera min, kleek gibi proğramlar kurulu geliyor

jordan230

Üye
peki bu csc rootladıktan sonra kurduk diyelim TR oldu diyelim. Sonra tekrar odinden yüklediğimizde gene ingilizce olarak mı gelir

Üst Alt