oguzxw
Üye
ula pitle kurcam valla delirdim ben temiz kurulsun istiyorumKimseden ses cikmiyo noldu![]()

ula pitle kurcam valla delirdim ben temiz kurulsun istiyorumKimseden ses cikmiyo noldu![]()

Ben cwm den full sistemi silip kurdum batarya yi kalibre ettim sarj oluyo suanula pitle kurcam valla delirdim ben temiz kurulsun istiyorum![]()
Bende Dosyaları Hazırlıyorum İnş Temiz Kurarım ŞunuBen cwm den fu ll sistemi silip kurdum batarya yi kalibre ettim sarj oluyo suan
Sorun olmasin diye ben bootloader efs ve piti koymadim direk flasladim odin açıldığı gibiBende Dosyaları Hazırlıyorum İnş Temiz Kurarım Şunu
adamın dedigi gibi yapıcam ben pit felan hepsini işaretliSorun olmasin diye ben bootloader efs ve piti koymadim direk flasladim odin açıldığı gibi
Olm bu deezer super lan tam istedigim sarkilari otomatik caliyoadamın dedigi gibi yapıcam ben pit felan hepsini işaretli
ofline çalma sende çalışıyo dimi bak heycanlandım şimdiOlm bu deezer super lan tam istedigim sarkilari otomatik caliyo

Onu bilmiyorum normal muzik dinliyomofline çalma sende çalışıyo dimi bak heycanlandım şimdi
piti felan işaretledim atıyo

offline baksana bi bakim çalışcakmı sendeOnu bilmiyorum normal muzik dinliyom![]()

O ne la nasi yapiliyo programin yabancisiyimoffline baksana bi bakim çalışcakmı sende![]()
int yokken o programla müzik dinliyorsun program indiriyo sanaO ne la nasi yapiliyo programin yabancisiyim

Aynen calistiint yokken o programla müzik dinliyorsun program indiriyo sana![]()

romu kurdugunda deezer kendisimi geldi ?Aynen calisti
Evetkuruldu tek açılıyo pit te işaretliydi rahatladım en azından
romu kurdugunda deezer kendisimi geldi ?
kayıt olurken 30 gün premium hediye felan dedimi
Kayit olmadim google ile girdim ben bakkala gidip geliyorumkayıt olurken 30 gün premium hediye felan dedimi
ingilizce seçili açıldı delircem -_-Kayit olmadim google ile girdim ben bakkala gidip geliyorum
Bende turkceingilizce seçili açıldı delircem -_-
kies de bari tr desin de yeterBende turkce

Sana dedim ki sadece romu sec ben oyle yaptim ve trkies de bari tr desin de yeter
bide s5 wallpaperiyle açılıyo tel her kurdugumda töbe töbe
beyler tamam galba o google hesabımdan dolayı arkaplan s5 wallpaper oluyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkiye cihazı olarak görünmüyo aynı romu kurdum bide -_-