Galaxy S4 Mini İ9190 Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla-

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
O Romu çok seviyorum ben v3 ü sorunluydu cm 12 yide pek ısınamadım nedense alışamıyorum ya stock ya s5 rom diyorum stockta hemen yavaşlıyor şişiyor nedense.S5 V2.5 flaşlıyorum şuan

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
oguzxw

oguzxw

Üye
O Romu çok seviyorum ben v3 ü sorunluydu cm 12 yide pek ısınamadım nedense alışamıyorum ya stock ya s5 rom diyorum stockta hemen yavaşlıyor şişiyor nedense.S5 V2.5 flaşlıyorum şuan
2.5 de şişiyor yavaşlıyor cm de ben çok kullandım alıştım -_- hem o rom şarz sorunlu aslında herşeyi sorunlu o romun

baskahmet

baskahmet

Üye
2.5 de şişiyor yavaşlıyor cm de ben çok kullandım alıştım -_- hem o rom şarz sorunlu aslında herşeyi sorunlu o romun
Telefonumu satalım yav bune hiçbir rom tam değil o zaman

dean.sa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız kendi bileceğiniz iş bence cm, custom felan ne kadar iyi olursa olsun samsung un orjinalini tutmuyor ben lollipop bile kullandım ama jb 4.2.2 nin yanına yaklaşamıyor bence. Bir de bu türkiye romu felan değil diyen olmuş hayır kardeşim bu türkiye romu kies e bağlayıp görebilirsiniz serviste atıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Arkadaşlar bu kendi fikrim katılırsınız katılmazsınız kendi bileceğiniz iş bence cm, custom felan ne kadar iyi olursa olsun samsung un orjinalini tutmuyor ben lollipop bile kullandım ama jb 4.2.2 nin yanına yaklaşamıyor bence. Bir de bu türkiye romu felan değil diyen olmuş hayır kardeşim bu türkiye romu kies e bağlayıp görebilirsiniz serviste atıyorlar.
Türkiye romu mu ? @Bahadir_fb tayland romu demişti ? İşler iyice karıştı desene şimdi :/ dur bi ben kendi elimle romu yükleyip deniyecem şimdi tr mi değilmi. Telefona rom sorunsuz yüklendi açılış ekranında bekliyoruz merakla
Açılış ekranını geçti uygulamalar yükleniyor diyo hemde türkçe sanırım rom tr
Evet arkadaşlar rom türkçe açılış ekranında bana türkçe olarak geldi
Wifi de açılıyor sorun yok rom TÜRKİYE ROMU
Hem açılış türkçe olarak geldi hemde klavyesi türkçe

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Türkiye romu mu ? @Bahadir_fb tayland romu demişti ? İşler iyice karıştı desene şimdi :/ dur bi ben kendi elimle romu yükleyip deniyecem şimdi tr mi değilmi. Telefona rom sorunsuz yüklendi açılış ekranında bekliyoruz merakla
Açılış ekranını geçti uygulamalar yükleniyor diyo hemde türkçe sanırım rom tr
Evet arkadaşlar rom türkçe açılış ekranında bana türkçe olarak geldi
Wifi de açılıyor sorun yok rom TÜRKİYE ROMU
Hem açılış türkçe olarak geldi hemde klavyesi türkçe
baskahmety konuyu okuyorum 15 dkdir şuanlık bi sorun vrarmı bende buna geçicem yani kesin türkiye romumu bu acaba bilgilendirirsen sevinirim ??

baskahmet

baskahmet

Üye
Kiese baktım evet ORJİNAL TÜRKİYE
baskahmety konuyu okuyorum 15 dkdir şuanlık bi sorun vrarmı bende buna geçicem yani kesin türkiye romumu bu acaba bilgilendirirsen sevinirim ??
Aynen orjinal türkiye rom dene gör ;) kiese baktım sürüm numarası yanında TUR YAZIYOR

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Kiese baktım evet ORJİNAL TÜRKİYE

Aynen orjinal türkiye rom dene gör ;) kiese baktım sürüm numarası yanında TUR YAZIYOR
oo süpermiş ya sonunda türkiye kitkatı yüklicez rom iniyo fakat çok yüklme seçeneği var kafama takıldı hangisi daha temiz o odinden işaretlemeler filan

baskahmet

baskahmet

Üye
oo süpermiş ya sonunda türkiye kitkatı yüklicez rom iniyo fakat çok yüklme seçeneği var kafama takıldı hangisi daha temiz o odinden işaretlemeler filan
Ben nası yükledim anlatayım
Odini açtım 4 parçalı romu uygun yerlere yerleştirdim starta bastım tiklerle oynamadım..

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
oguzxw

oguzxw

Üye
Ben nası yükledim anlatayım
Odini açtım 4 parçalı romu uygun yerlere yerleştirdim starta bastım tiklerle oynamadım..
ahmet piti koydunmu peki ? bende ing olarak açılıyo tel :D pitle kuran varmı hiç forumda ?

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
rom indi arşiv hasarlı diyor yardım :(

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
rom indi arşiv hasarlı diyor yardım :(
Farklı tarayıcı dene
cm de 3 gb veriyor nedense acaba piti koysammı ya çok kararsızım

eksik inmiş tekrar indir bende öyle birşey olmadı
Pit koyma odine romu koy yeter. Bu arada türkiye romuna özel deezer gibi programlar var deezer ile istediğin şarkıyı istediğin sanatçıyı dinleyebiliyorsun şuan ben onu yapıyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
oguzxw

oguzxw

Üye
Farklı tarayıcı dene

Pit koyma odine romu koy yeter. Bu arada türkiye romuna özel deezer gibi programlar var deezer ile istediğin şarkıyı istediğin sanatçıyı dinleyebiliyorsun şuan ben onu yapıyorum ;)
deezer offline mod calisiyomu peki ? samsunglara offline mod hediye ediyolar diye biliyorumda

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Farklı tarayıcı dene

ooo ben tekrar indiriyorum siz hangi tarayıcıdan indridiniz

baskahmet

baskahmet

Üye
Kimseden ses cikmiyo noldu :D

Üst Alt