oguzxw
Üye
ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorumChrome ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz.
Kitkat tada durum çubuğu şeffaf değilmi?
ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorumChrome ayarlar bölümünden kapatabilirsiniz.
Kitkat tada durum çubuğu şeffaf değilmi?
ana ekranda şeffaf oyunlarda felan çekince siyah cm12 de öyle degil işte şeffaf olması yüzünden yazıları okuyamıyorum
bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorumSende hangi rom yüklü anlamadım.
Cm12 mi kullanıyorsun?
bak cm12 ye geçicem şimdi ve durum çubugu şeffaf o şeffaf durum çubugunu kapatmak istiyorum

bende aradım bulamadım hiç :/Yükliyimde bakarım ihtiyaç duymadığım için arastirmadim hiç![]()
65 de restart yaptim bi baktim 39 [emoji41]
İyi o zaman ben duzenledim cm12 yiBunda şarj dusmuyor sanırım 63 te restart attım aynen açıldı düşüş olmadı.
S5 ste rom veya s5 port rom v2.5 bakabilirsiniz. Ara model oldugu icin fazla destek ve rom yokcm12 kanım ısınmıyo pek başka alternatifi yokmu ?
Yani bu rom turkiye rommu
Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karistiKonudan yuklememis heralde resimdeki dosyalarla konudan inen dosyanin uzantilari tutmuyor
Sadece 3. Tutmuyor kafam baya bi karisti

Gönlü KırıldıCevapta yazmiyor kustumu ne yapti![]()

Cevapta yazmiyor kustumu ne yapti![]()

Bende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yetercm sarz kotu gidiyo gibi stock gecesim var -_-
14 gun cm deydim o 14 gunde ama cok yavasliyo allahtan okul bitince ip5 im olcak da kurtulcamBende bi sorun yok official son surum 11 surumu var sarj iyi suanlik res yapinca sarj gitmiyor o yeter