------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
gruplardan çıkmıyor. grup kalıyor. konuşmaların silinmemesi için çözüm kolay. dahili hafızada "Whatsapp" diye bi klasör var onu sd karta kopyalayın yeni romu yüklediğinizde o klasörü dahili hafizaya kopyalayin ve daha sonra whatsapi yükleyin ve eski konusmalar geri yuklensinmi diye soracak evet diyince hersey geri geliyor :oke: günde 30 kere rom değiştiriyorum
Ok çok sağol

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı

cardanadam

cardanadam

Üye
Insin hemen yüklüyorum

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
@cardanadam

Stocka bakınca miğdem bulanıyor :)

• Beğen
Tepkiler: cardanadam
cardanadam

cardanadam

Üye
Bu romu twrp ile nasıl yukleyecegimi ayrıntılı anlatabilirmisiniz

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Bu romu twrp ile nasıl yukleyecegimi ayrıntılı anlatabilirmisiniz

tabikide

1- Romu indirdikten sonra harici hafıza kartına atın
2- Twrp recoveryi açın ve wipe sekmesine tıklayın
3- Format Data yı seçin yes diyin. Dikkat! tel hafızasını silecektir yedek alın!
4- Wipe menüsüne geri gelin Advanced Wipe seçeneğine basın
5- Dalvik Cache, cache, system, data, (tel hafızasını sıfırlar mutlaka yedek alın) Eğer rom harici hafıza kartındaysa internal storage'yi de işaretleyebilirsiniz., preload işaretleyin ve alt taraftan onaylayın
6- Reboot menüye gelerek recovery seçin. gelen soruya (supersu kurulsun mu) do not install deyin. (sakın kurmayın)
6- TWRP açılınca instal seçin üst kısımda select zip to instal yazar onun altındaki yükleme yerini seçip(micro SDcard) romu flaşlayın

rom kurulumu sırasında FULL WİPE diye bi yer gelicek onu tikleyin

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
tabikide

3- Format Data yı seçin yes diyin. Dikkat! tel hafızasını silecektir yedek alın!
5- Dalvik Cache, cache, system, data, (tel hafızasını sıfırlar mutlaka yedek alın) Eğer rom harici hafıza kartındaysa internal storage'yi de işaretleyebilirsiniz., preload işaretleyin ve alt taraftan onaylayın
6- Reboot menüye gelerek recovery seçin. gelen soruya (supersu kurulsun mu) do not install deyin. (sakın kurmayın)
6- TWRP açılınca instal seçin üst kısımda select zip to instal yazar onun altındaki yükleme yerini seçip(micro SDcard) romu flaşlayın

rom kurulumu sırasında fu ll WİPE diye bi yer gelicek onu tikleyin
Teşekkürlersabahtan beri ugraşıyorum bendeki twrp marketten indirdiğim bununla yukleme yapamasi
ım bir türlü bana çalışan bir twrp linki atabilecek varmı

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Teşekkürlersabahtan beri ugraşıyorum bendeki twrp marketten indirdiğim bununla yukleme yapamasi
ım bir türlü bana çalışan bir twrp linki atabilecek varmı

Odinde PDA kısmına koy flaşla

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Süper bir şey bu rom herkeze tavsiye ederim

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
tabikide

rom kurulumu sırasında fu ll WİPE diye bi yer gelicek onu tikleyin
hocam herşeyi harfiyyen yapıyorum ama hafza kartından kurmayı secince kırmızı yazıyla Failed yazıyor devam etmiyor yüklemiyor anlamadım ki neden acaba?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
hocam herşeyi harfiyyen yapıyorum ama hafza kartından kurmayı secince kırmızı yazıyla Failed yazıyor devam etmiyor yüklemiyor anlamadım ki neden acaba?
aynı sorun bende de olmuştu. telefonu kapatın. bataryayı çıkarın 1-2dk bekleyin sonra tekrar takıp ayni işlemleri yeniden uygulayın. olmazda indirdiğiniz romun md5 değerini kontrol edicez birlikte. Eğer uyuşmazsa Özcanromu tekrardan indirmeniz gerekecek. dediğim işlemi yapın önce

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
aynı sorun bende de olmuştu. telefonu kapatın. bataryayı çıkarın 1-2dk bekleyin sonra tekrar takıp ayni işlemleri yeniden uygulayın. olmazda indirdiğiniz romun md5 değerini kontrol edicez birlikte. Eğer uyuşmazsa Özcanromu tekrardan indirmeniz gerekecek. dediğim işlemi yapın önce
evet dediginiz gibi yaptım oldu teşekkür ederim kardeşim bide rom süper ama bişeyini begenmedim ve alışamam ona acaba ayarlardan falan düzelme imkanı varmı? orta tuşa basınca acık programlar cıkıyor ya iptal ediyorsun bu sol tuşta cıkıyor her yerd eve ayarlar cıkıyor normalde sol tuşla nerde ayarlar desem sonlandırıcı cıkıyor onu hiç sevmedim alışamam ona ayarlardan faland üzeltme imkanı varmı aynı s4 deki gibi yuapmanın teşekkürler kardeşim sagolsın

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
evet dediginiz gibi yaptım oldu teşekkür ederim kardeşim bide rom süper ama bişeyini begenmedim ve alışamam ona acaba ayarlardan falan düzelme imkanı varmı? orta tuşa basınca acık programlar cıkıyor ya iptal ediyorsun bu sol tuşta cıkıyor her yerd eve ayarlar cıkıyor normalde sol tuşla nerde ayarlar desem sonlandırıcı cıkıyor onu hiç sevmedim alışamam ona ayarlardan faland üzeltme imkanı varmı aynı s4 deki gibi yuapmanın teşekkürler kardeşim sagolsın

evet onu iptal etmek eski haline döndürmek için bi zip dosyası var

bunu recoveryden direk flaşla eski haline gelir

o bataryanın içindeki yüzdeyi de eski haline çevirmek istiyosan bunu flaşlayabilirsin

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
teşekkür ederi m kardeşim recorveryden direk nasıl flaşhlıyoruz ben tam bilmiyorum dün baya ugraştım ilk defa attıımda rom baya zorlandımda yok batarya güzel içindeki yüzdeside o ayarları eski haline cevirsem yeter bana bide bunu falaşlayınca ayarları falan gitmez yani rom bozulmuyor dimi kardeşim?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
teşekkür ederi m kardeşim recorveryden direk nasıl flaşhlıyoruz ben tam bilmiyorum dün baya ugraştım ilk defa attıımda rom baya zorlandımda yok batarya güzel içindeki yüzdeside o ayarları eski haline cevirsem yeter bana bide bunu falaşlayınca ayarları falan gitmez yani rom bozulmuyor dimi kardeşim?
hayır tabikide

dosyayı sd karta at recoveryi aç yine twrpden install kısmından sd kartı seç sonra flaşla bu kadar

yavuz580

yavuz580

Üye
EyvaAllah kardeşim sagolsın Çok teşekkür ederim yardımların için Allah c.c razı olsun senden. İnşaAllah. birde kardeşim güncelleme yazılım falan gelse göremeyiz yazılım güncellemede cıkmaz degilmi room attık ya

Üst Alt