aynen onu diyor
Bumu mesela
Veriyimmi abi indir kur bir dkHagi custom rom bu nerden bulurum
Indiriyorum şimdiVeriyimmi abi indir kur bir dk
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ÖzcanRom v4.0Hagi custom rom bu nerden bulurum
Indir abi s5 ait hersey var icinde ne guzel romIndiriyorum şimdi
Bu benim indirdigim Özcan rom muÖzcanRom v4.0
Türk yapımı S5 özellikli çok güzel bir rom
EvetBu benim indirdigim Özcan rom mu
Root lu benim cihaz@cardanadam
sayacınızı arttirir cihaz garanti dışı kalır haberiniz olsun öncelikle twrp recovery son sürümünü sitesinden indirip flaşlayın daha sonra arkadaşın verdiği linkten indirin
Tamam ozaman sıkıntı yok. ÖzcanRom tavsiye ederim s5 özelliklerinin neredeyse hepsini barındıran güzel bir romRoot lu benim cihaz
Hayır tabikide romu sd karta atın cihazı twrp recovery modda açın wipe kısmından advanced kısmına girin ve son 2 kutucuk hariç tum kutucklari işaretleyip wipe diyin daha sonra ÖzcanRom v4 flashlayinOdin ile yükleyecem demi
Anlamadım!İndirme yoneticisi ile özel mod yok indirme yoneticiyi ekleyemez zaten turkiyede desteklenmiyor
Wipe yapmazsam sorun olurmu iş için kullandığım watsap silinecek gruplardan çıkacak bir sürü sıkıntı olacakHayır tabikide romu sd karta atın cihazı twrp recovery modda açın wipe kısmından advanced kısmına girin ve son 2 kutucuk hariç tum kutucklari işaretleyip wipe diyin daha sonra ÖzcanRom v4 flashlayin
ne var ne yok silinecektir cihazınizda. sd karttakiler hariç tabi
gruplardan çıkmıyor. grup kalıyor. konuşmaların silinmemesi için çözüm kolay. dahili hafızada "Whatsapp" diye bi klasör var onu sd karta kopyalayın yeni romu yüklediğinizde o klasörü dahili hafizaya kopyalayin ve daha sonra whatsapi yükleyin ve eski konusmalar geri yuklensinmi diye soracak evet diyince hersey geri geliyorWipe yapmazsam sorun olurmu iş için kullandığım watsap silinecek gruplardan çıkacak bir sürü sıkıntı olacak
günde 30 kere rom değiştiriyorum