------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eminde

eminde

Üye
beyler sayacı 1 6 aylık s4 16gb i9500 temiz fu ll kutu kaca satabilirim sizcr?
Sayaç işini kafana takma önemli olan kozmetik açıdan temiz olması en iyi haldeki cihaz şu an maalesef 900 tl yi geçmiyor telefon alacak olursan 1000 tl sayıyorlar takasta ama darbesiz olucak

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Sayaç işini kafana takma önemli olan kozmetik açıdan temiz olması en iyi haldeki cihaz şu an maalesef 900 tl yi geçmiyor telefon alacak olursan 1000 tl sayıyorlar takasta ama darbesiz olucak

alıcı buldumda 1050 tlye ne yapayım satayımmi kaziklanmis olurmuyum alıcı ciddi alacak ama onayi verirsem size bağlı :D

Anil-D

Anil-D

Üye
1000 1100 arasi

eroskop100

eroskop100

Üye
Benim pil değerlerinde android os % 100 gösteriyor. Ekran felan yok. 1 gündür bu durumda.

eroskop100

eroskop100

Üye

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
android os %100 sorununu telefonun dibine kadar şarjini bitir ve dibine kadar doldurarak çözebilirsiniz

aresbilir

aresbilir

Üye
Ve an itibarı ile yeni deri görünümlü black edition arka kapak elime geçmiş oldu.Millet acayip şık durdu şiddetle tavsiye ederim.
Eminde kardeş nerden ve kaça aldın black edition arka kapağı söyleyebilirmisin acaba?

BornToKill

BornToKill

Üye
Arkadaşlar s4'te facebook'a girince yukarıda büyütece basınca daha önce aradığım isimler çıkıyor bunun bir ayarı varmı kaydetmesin yada büyütece basınca çıkan isimleri silmenin bir yolu

yaso57

Üye
Arkadaslar s4 ile note 2 nin sarjlari karisti ikiside ayni nasil anlariz hangisi hangisinin sarji diye yardim

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Arkadaslar s4 ile note 2 nin sarjlari karisti ikiside ayni nasil anlariz hangisi hangisinin sarji diye yardim
Farkeder mi?ikisi de birbirini çalıştırıyor netice itibariyle,şarj aleti yeter ki orjinal olsun

yaso57

Üye
Oyle bisey yok iste benim bataryam 2600 mah note 2 nin 3100 mah sarjlarin gucude ona gore ayarlaniyor. Bunu bilmeyen yok yani :)

eroskop100

eroskop100

Üye
Arkadaşlar s4'te facebook'a girince yukarıda büyütece basınca daha önce aradığım isimler çıkıyor bunun bir ayarı varmı kaydetmesin yada büyütece basınca çıkan isimleri silmenin bir yolu
Orada düzenle yazıyor ona basın gerisini bulursunuz zaten, silinebiliyor

• Beğen
Tepkiler: BornToKill

misilak

Üye
Slm. Face ve whatsapp gibi bazı uygulamalarda aynen iphone da olduğu gibi uygulama simgesi üzerinde kaç adet bildirim geldiği yazıyor. ama diğer biçok uygulamada yok. Hepsinde olsun istiyorum. Bir ayarı falan varmıdır.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Kitkat 4.4.3 Ne zaman dağıtıma başlanacak arkadaşlar bilgisi olan varmi

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar az önce telefonu aldım elime ekran gelmedi sadece tuşların ışığı ve ses vardı güç tuşuna 7 sn basarak res attım samsung yazısı falan çıktı normal ekran geldi ama şimdi sd kart boş diye bi uyarı çıktı ne yapabilirim?

azrail_bekir

azrail_bekir

Üye
z7logs isimli dosya gözüme ilişti dün sildim tekrar oluştu aynı dosyadan telefonun kendi hafızasında , Daha önce yoktu öyle bir dosya diye hatırlıyorum , Bu dosya neyin nesidir ? Ben mi yanlış biliyorum telefonun sistem dosyası falan mı ?

Üst Alt