------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar s4 ün şu yeni çıkan note3 görünümlü deri arka kapaklarından kullanan var mı.Dün çarşıda bi yerde gördüm aldım denedim süper durdu orjinal kapağı halt etmiş yanında fakat 60 lirayı duyunca oha demek istedim ama olmadı.30 liraya falan alınır dün baktığım orjinal samsung ürünüydü biraz daha bekleyelim fiyat vicdani boyutlara inince çökülür.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar s4 ün şu yeni çıkan note3 görünümlü deri arka kapaklarından kullanan var mı.Dün çarşıda bi yerde gördüm aldım denedim süper durdu orjinal kapağı halt etmiş yanında fakat 60 lirayı duyunca oha demek istedim ama olmadı.30 liraya falan alınır dün baktığım orjinal samsung ürünüydü biraz daha bekleyelim fiyat vicdani boyutlara inince çökülür.
Benim telefon Black Edition olduğundan deri görünümlü kapak ile geldi. Çok güzel bir kapa.

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar samsung servisine az evvel sordum sipariş olursa getirtiyorlarmış fiyatı da 50 tl orjinal black edition deri arka kapak bilginiz eAma yine de çok bence bi elime kapağı aldım diğer elime 50 tl yi 50 tl daha kalın geldi

Metin137

Metin137

Üye
arkadaşlar s4ün ekran pikseli ve birimi ne kadar yani qvga hvga falan piksel derken de 480x800 gibi

eminde

eminde

Üye
arkadaşlar s4ün ekran pikseli ve birimi ne kadar yani qvga hvga falan piksel derken de 480x800 gibi
Aga 1080×1920.O ölçülere uyan duvar kağıdı indir sağından solundan kırpmadan tam ekran uyguluyor

Metin137

Metin137

Üye
peki bu wvga mı wxga mı

eminde

eminde

Üye
peki bu wvga mı wxga mı
Piksel yoğunluğu olarak soruyorsan 440 küsür ekran tipi full hd süper amoledVee dayanamadım gittim bir adet s4 black edition arka kapak siparişimi verdim.50 tl ye samsung servisleri getirtiyor bilginize telefon bir anda note 3 oluveriyor

• Beğen
Tepkiler: baby_face_

deep16

Üye
aranızda i9506 kullanan varmı arkadaşlar?? bu tel tr de sadece 3g modunda calışıyormuş çözümü varmıdır acaba?

eminde

eminde

Üye
Ve an itibarı ile yeni deri görünümlü black edition arka kapak elime geçmiş oldu.Millet acayip şık durdu şiddetle tavsiye ederim.

eminde

eminde

Üye
Resim kolayda nasıl eklenir buraya onu bilmiyorum

eminde

eminde

Üye
Evet sanırım öyle bi hakkım yok

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
eminde

eminde

Üye
.

Son düzenleme:
The Shadow

The Shadow

Üye
Hazlı resim denen yerden buraya nasıl atılıyor çektim fotolarıYok onuda beceremedim biriniz bi pm atsada whats app üzerinden halletsek o kardeş de paylaşsaYada forum 5 dakka müsaade etse şu an yetkili biri varsa resim yüklemeye
Yukledikten sonra gelen linki ac resmi sag tikla kopyala yapistir mesaj olarak o zaman olur :)

eminde

eminde

Üye
Yalnız mobil var bende bilgisayar yok maalesef Oldu çok şükür

Anil-D

Anil-D

Üye
güzelmiati

The Shadow

The Shadow

Üye
Yalnız mobil var bende bilgisayar yok maalesef Oldu çok şükür
Ben PC var saniyodum :p

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
beyler sayacı 1 6 aylık s4 16gb i9500 temiz full kutu kaca satabilirim sizcr?

Üst Alt