------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
Taşınmayanlar var mesela navigasyon sygic , whatshap, bunlar pasifte .taşınamayan dosyalar var , sygic, whatshap, twitter, ve bir kaç program var daha bunları nasıl taşıma yaparız

taşı kısmı pasif .

best tiger

Üye
Arkadaşlar yanlış anlamadıysam xda da sense 6 lı rom yapılacak telefonumuza :-)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ya Arkadaşlar Baktımda Galaxy S5'deki Ultra Power Saving Mode Gibi Bir Uygulama Bulamadım Direk Yüklenebilen Yokmu ki ?

Sciondar

Sciondar

Üye

AdemOyuklu

Üye
tarık kardeş igonun hangi sürümü haritası kaç ?

sygic kurulu bende son sürüm son sürüm harita ? igo benim hoşuma gidiyor sygic alışmaya çalışıyorum .

jordan230

Üye
samsung black serisini aldım ve üzerinde hazır 4.4.2 vardı fakat buna uygun root işlemini bulamadım yardım edecek var.
mı.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

jordan230

Üye
bana hangi lnkte olduğunu yazarsanız sevinirim. bulamadm , bulduklarım da kafamı karıştırdı . DAHA önce s4 mini vardı sornsuz yapıyordum fakat bunun root dosyasını bulamadm anlatmlı

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bana hangi lnkte olduğunu yazarsanız sevinirim. bulamadm , bulduklarım da kafamı karıştırdı . DAHA önce s4 mini vardı sornsuz yapıyordum fakat bunun root dosyasını bulamadm anlatmlı

linkten dosyayı indirin daha sonra cihazı download moda alın. rar dosyasını boş biyere çıkartın içinde Odin V3.07 olacak onu açın ve cihazınızu download modda iken usb ile bağlayın daha sonra odin programinda PDA kısmına tıklayın ve karşınıza çıkan "CF AUTO ROOT....." adlı dosyayı seçin ve Start komutunu verin. işlem 2-3 saniye sürer reset yazısını gördükten sonra usbyi cekebilirsiniz

NOT: KNOX SAYACINIZ AKTİF HALE GELIR VE CIHAZINIZ SONSUZA KADAR GARANTİ DIŞI KALIR

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
frodo661

frodo661

Üye
Merhabayın beyler;
Benim bir sorunum vardı.Telefonu alalı 15 gün oldu.
Gece telefonu %100 bir şekilde arka plandaki herşeyi kapatarak internet bağlantısı,bluetooth,Gps felan herşeyi kapatım yattım hatta ucak moduna aldım.Sabah uyandığımda telefonun şarjı %92ydi.Samsungdan canlı destek aldım bunun için normal bi kullanım işletim sisteminden dolayı dedi ama içime sinmedi birde size sorayım dedim.Acaba normal mi bu kullanım herşey kapalıyken?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Merhabayın beyler;
Benim bir sorunum vardı.Telefonu alalı 15 gün oldu.
Gece telefonu %100 bir şekilde arka plandaki herşeyi kapatarak internet bağlantısı,bluetooth,Gps felan herşeyi kapatım yattım hatta ucak moduna aldım.Sabah uyandığımda telefonun şarjı %92ydi.Samsungdan canlı destek aldım bunun için normal bi kullanım işletim sisteminden dolayı dedi ama içime sinmedi birde size sorayım dedim.Acaba normal mi bu kullanım herşey kapalıyken?

Bende %98 Kalıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
sence napayım dostum o zaman.Canlı destek hattı Yedekleme yapıp formatla dedi

Hayır Formatlamana Gerek Yok Sadece Her Özelliği Kapat Ve Ayarlardan Uygulama Yöneticisindeki Çalışan Uygulamalardan Yükediğin Uygulamaları Kapat Ardından Ayarlardan Çık Ram Durumu Menüsüne Gir Ve Ram Temizleye Bas Ve Ekran Işığı En En Aşağı Al Ve Şarj'dan Çıkar ;) Sabaha Bak

ANIL

ANIL

Admin
Normal değil. Bataryayı tamamen bitirip tekrar tam dolum yapın sonra sonuca bakarsınız.

frodo661

frodo661

Üye
hmm pekela hocam ben genelde gece uyurken yaptıklarımı söleyim.
ucak moduna alıyom,ekran otomatik parlaklıklar 0 olan yerde bırakıyorum ve ramı sıfırlıyodum.Bugün birde senin yöntemi deniyeyim yarın haber ederim o zaman dostum cevabın için eyvallah :)peki anıl dostum sen ne öneriyorsun?

ANIL

ANIL

Admin
Kapatmak yerine sadece uçak moduna almak yeterli. Parlaklık, RAM vs bunları sıfırlamanıza gerek yok.

frodo661

frodo661

Üye
tmm hocam deniycem yarın sorun gitmez ise tekrar burdayım yorumlar için eyvallah

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@frodo661 bir süre telefonunuzu dibine kadar şarjını bitirip dibine kadar doldurun. bu dediğimi 1 hafta yahut 5 gün boyunca yapın sorun düzelmez ise wipe işlemlerini uygulayabilirsiniz

Üst Alt