Bende değişmedi ss atabilirmisin?Ana ekran ve kilit ekranına telefonda olan orjinal hareketli resimi koyunca kilit ekranı effectini değiştiğini biliyor muydunuz. ben yeni ögrendim![]()
Kardeş bende igo kurulu [email protected] mail ile iletişim kur göndereyims4 için hangi navigasyonu tavsiye edersiniz arkadaşlar
samsung black serisini aldım ve üzerinde hazır 4.4.2 vardı fakat buna uygun root işlemini bulamadım yardım edecek var.
mı.
bana hangi lnkte olduğunu yazarsanız sevinirim. bulamadm , bulduklarım da kafamı karıştırdı . DAHA önce s4 mini vardı sornsuz yapıyordum fakat bunun root dosyasını bulamadm anlatmlı
4.4 ile düzelir bişeyler

Merhabayın beyler;
Benim bir sorunum vardı.Telefonu alalı 15 gün oldu.
Gece telefonu %100 bir şekilde arka plandaki herşeyi kapatarak internet bağlantısı,bluetooth,Gps felan herşeyi kapatım yattım hatta ucak moduna aldım.Sabah uyandığımda telefonun şarjı %92ydi.Samsungdan canlı destek aldım bunun için normal bi kullanım işletim sisteminden dolayı dedi ama içime sinmedi birde size sorayım dedim.Acaba normal mi bu kullanım herşey kapalıyken?
sence napayım dostum o zaman.Canlı destek hattı Yedekleme yapıp formatla dediBende %98 Kalıyor
sence napayım dostum o zaman.Canlı destek hattı Yedekleme yapıp formatla dedi