Nextman
Emekli Yönetici
Ben farklı bişey demedimkiTWRP cwm üzerinden kurulmuyor iki şekli var; biri odinden diğeri google playden TWRP Manager diye aratip recoveryi indirmek,program flaşliyor daha sonra PCye ihtiyacin olmuyor

Ben farklı bişey demedimkiTWRP cwm üzerinden kurulmuyor iki şekli var; biri odinden diğeri google playden TWRP Manager diye aratip recoveryi indirmek,program flaşliyor daha sonra PCye ihtiyacin olmuyor

Ben farklı bişey demedimki![]()

İyi oku iyiCWMden flaslaniyor demissin abi![]()
vardı aslında s2 kullanırken ama sonra sürümlerde olmadı İyi oku iyivardı aslında s2 kullanırken ama sonra sürümlerde olmadı
cwm bana göre daha avantajlı
![]()
Xperia z1 kardeşimgayet güzel
Z1 kendini stock romu fazlasıyla güzel o nedenle rom root işine azda olsa ara verdim özellikle ses konusunda Son güncelleme ile harika oldu.

İşte sayaç derdi falan yok z1 konusunda da paylaşmıştım tam kullanım ile Maximum 2 günü görüyorpili nasıl abi? sayaç filan yok dimi o makinede![]()
İşte sayaç derdi falan yok z1 konusunda da paylaşmıştım tam kullanım ile Maximum 2 günü görüyor![]()
İnşallah kardeşimçok iyiymiş. Param olsa düşünmeden alırım

ne kadar abi ben alayım
3000 mah yetiyomu yaniİnşallah kardeşim![]()
ne samsungu bana sarji baya iyi giden tel lazim

Yeni nesil telefonlardan mükemmel bir şarj performansı beklememek lazım aslında, genel olarak internet açık olunca zaten şarjı sömürüyorne samsungu bana sarji baya iyi giden tel lazim
himm s4 versem birikmiste var alsam olmazmikiYeni nesil telefonlardan mükemmel bir şarj performansı beklememek lazım aslında, genel olarak internet açık olunca zaten şarjı sömürüyor
Senin tercihin, ancak her Halûkarda internet üzerinde aktif olduğun sürece hangi telefonu alırsan al ancak günü kurtaracak performans verebilir diye düşünüyorum, ben bugun 3kez şarj etme ihtiyacı hissettim. Çünki internet full çalışıyor ,himm s4 versem birikmiste var alsam olmazmiki