Evet unofficial olan su an telefondan yaziyorum hersey normal ses yokOlmaması gereken bir durum, en son sürümünü kurdun mu?
Evet unofficial olan su an telefondan yaziyorum hersey normal ses yok
Tamamnightly Surumu kurdum sadece koyun meleme sesi var omegaya donecem yine offbu konudakini kurma eskidi artık. nightly surumler var onları kur
Tamamnightly Surumu kurdum sadece koyun meleme sesi var omegaya donecem yine off

Sorunsuz sekilde kurdum anlamadim vallakoyun meleme mi?![]()
Gercekten komik super bi rom ama bunlar beni sasirttiBu cm11 de mesaj veya cagri geldiginde ikonlarda rakam gorunmuyor bunun bi ayari var mi bulamadimSorunsuz sekilde kurdum anlamadim valla
Ayarlar-Interface-Status bar-Show notification count aktif olsun turkceye sen cevir artik cihazi ingilizce kullandigim icinSorunsuz sekilde kurdum anlamadim valla
Gercekten komik super bi rom ama bunlar beni sasirttiBu cm11 de mesaj veya cagri geldiginde ikonlarda rakam gorunmuyor bunun bi ayari var mi bulamadim

CM ekibi de 1 nisan sakasi yapabilirkoyun meleme mi?![]()
Dun bende bunun magduru oldum 
dedigini aynen yaptim aktif ama bi mesaj geldiginde asagida mesaj ikonunda rakam falan cikmiyorAyarlar-Interface-Status bar-Show notification count aktif olsun turkceye sen cevir artik cihazi ingilizce kullandigim icin![]()
dedigini aynen yaptim aktif ama bi mesaj geldiginde asagida mesaj ikonunda rakam falan cikmiyor

Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim ki@The Shadow usta sen daha uzmansin bize güzel bir rom öner hele.![]()
CM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor
KVT49L 4.4.2 surumlerini kullanin samsung KOT49H dagitiyor sanirim performans isteyen cm 11 nightlylerine mecbur bence sizde 
Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim kiCM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor
KVT49L 4.4.2 surumlerini kullanin samsung KOT49H dagitiyor sanirim performans isteyen cm 11 nightlylerine mecbur bence sizde
![]()
Omni kullandım 9505 için, cm 11 ile aralarında fark yok, ayrıca hata veriyor kamera uygulamasında internet tarayıcısında,Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim kiCM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor
Varsa carbon rom kullanin en iyisi o
![]()
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin var@The Shadow bizde omni rom 4.3de vardı 4.4.2 için yapmamışlar onun dışında AOSP olarak pacman ve AİCP (Android ice cold project) var hangisini önerirsin?
Bence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem O sadece o gunku nightly e ozel hatalardir duzeltmislerdir simdi onlariOmni kullandım 9505 için, cm 11 ile aralarında fark yok, ayrıca hata veriyor kamera uygulamasında internet tarayıcısında,
Yalnız kamera çekimi kaliteli,
Omni ile çekilen,
Bu da cm ile çekilmiş olanı,

Benim 9505 için de bir tavsiyede bulunsan?))Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin varBence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem
AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta
![]()
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin varBence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem
AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta
![]()
Carbon ROMBenim 9505 için de bir tavsiyede bulunsan?))
Vardi sanirim i9505 icin
Fazla goze batan hatalar yoksa kullanabilirsin nightly bu sonucta