------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Olmaması gereken bir durum, en son sürümünü kurdun mu?

The Shadow

The Shadow

Üye
Sorunsuz sekilde kurdum anlamadim valla
Gercekten komik super bi rom ama bunlar beni sasirttiBu cm11 de mesaj veya cagri geldiginde ikonlarda rakam gorunmuyor bunun bi ayari var mi bulamadim
Ayarlar-Interface-Status bar-Show notification count aktif olsun turkceye sen cevir artik cihazi ingilizce kullandigim icin :D

best tiger

Üye
Ayarlar-Interface-Status bar-Show notification count aktif olsun turkceye sen cevir artik cihazi ingilizce kullandigim icin :D
dedigini aynen yaptim aktif ama bi mesaj geldiginde asagida mesaj ikonunda rakam falan cikmiyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@The Shadow usta sen daha uzmansin bize güzel bir rom öner hele. :D

The Shadow

The Shadow

Üye
@The Shadow usta sen daha uzmansin bize güzel bir rom öner hele. :D
Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim ki :D CM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor :oke: KVT49L 4.4.2 surumlerini kullanin samsung KOT49H dagitiyor sanirim performans isteyen cm 11 nightlylerine mecbur bence sizde ;) Varsa carbon rom kullanin en iyisi o :oke:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim ki :D CM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor :oke: KVT49L 4.4.2 surumlerini kullanin samsung KOT49H dagitiyor sanirim performans isteyen cm 11 nightlylerine mecbur bence sizde ;)

evet samsung kodlari yayınlamiyor maalesef. omni rom 4.4.2 için varsa çakayim onun harici tw tabanlı önerdiğiniz birrom varmi?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Sizin uvey evlat gibi rom desteginiz var ne diyim ki :D CM based romlar kullanmaya bakin yine de omni rom destekli kernelleriniz varsa goruntu kalitesi cok iyi oluyor :oke: KVT49L 4.4.2 surumlerini kullanin samsung KOT49H dagitiyor sanirim performans isteyen cm 11 nightlylerine mecbur bence sizde ;) Varsa carbon rom kullanin en iyisi o :oke:
Omni kullandım 9505 için, cm 11 ile aralarında fark yok, ayrıca hata veriyor kamera uygulamasında internet tarayıcısında,
Yalnız kamera çekimi kaliteli,
Omni ile çekilen,

Bu da cm ile çekilmiş olanı,

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
@The Shadow bizde omni rom 4.3de vardı 4.4.2 için yapmamışlar onun dışında AOSP olarak pacman ve AİCP (Android ice cold project) var hangisini önerirsin?

The Shadow

The Shadow

Üye
@The Shadow bizde omni rom 4.3de vardı 4.4.2 için yapmamışlar onun dışında AOSP olarak pacman ve AİCP (Android ice cold project) var hangisini önerirsin?
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin var :D Bence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem ;) AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta ;)

The Shadow

The Shadow

Üye
Omni kullandım 9505 için, cm 11 ile aralarında fark yok, ayrıca hata veriyor kamera uygulamasında internet tarayıcısında,
Yalnız kamera çekimi kaliteli,
Omni ile çekilen,

Bu da cm ile çekilmiş olanı,
O sadece o gunku nightly e ozel hatalardir duzeltmislerdir simdi onlari :)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Pacman iyi degil onermem sahsen aicp yi bilmiyorum hic kullanmadim sanirim sadece i9500 icin var :D Bence kur cm gitsin ben bile su an cm 11 kullaniyorum uzerine boeffla kernelin omni rom versiyonunu caktim goruntu ayna gibi seste muhtesem ;) AICP yi dene begenmezsen cm 11 kur bence samsungun stock romlari veya stock based romlar cm nin nightly lerinden bile hizli degil sonucta ;)
Benim 9505 için de bir tavsiyede bulunsan?))

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

cm11 bazlı ve cm11de dahil olmak üzere tüm AOSP tabanlı romlarda telefonla konuşurken karşı tarafta ses yankılanması eko ve cızırtı gibi sorunlar var

Üst Alt