------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
Merhaba, suan galaxy s4 kullaniyorum isvicreden aldim android surumu 4.4.2 ve cihaz i9505 model olan s4 den root yapmak istiyorum ama ne gerekli cihaz sifirlanir mi felan kesin bir bilgi bulamadim biraz aydinlatirsaniz sevinirim
root yaparsaniz cihaz sifirlanmaz
root dosyasi burdan indirip odinle flasliya bilirsin sayacin sonra aktif olur. burdanda nasil yapilir gore bilrisin =========Galaxy S4 GT-I9500 İlgili Konular İndex========== - MaxiCep dikkat edecegin konu butun dosyalarin i9505 e uyumlu olmali takildigin bir yer olursa sorabilirsin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
selam arkadaşlar..telefonuma omega rom kurdum sıkıntısız ama telefonda ayarlar kısmında diğer bölümünde kayıt yerine baktıgımda 3.99 gb boş alan var şu an telefonuma bişey yüklemedim . orjinal romda 7.5 küsür boş alan olurdu bu 3.99 luk kısmı nasıl düzeltebilirim veya cwm recovery de telefonun kendi hafızasını silme nerde. yardımcı olun lütfen. not: cwm recovery sürümü 6.4.0.6

cwm recoverye gir mounts and storage bölümünden format/sdcard0 de telefon hafızasıni silecektir

best tiger

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
peki şef hafıza kartına zararı olmaz de mi çünkü omeganın zip dosyası orda yeniden temiz bi kurulum yapacam

yok zararı olmaz cwmden format/sdcard0 yaparsan eski 8gb haline gelir hafiza. romu tekrar yukliyceksende FULL WIPE seçeneğini seç yüklemeden önce tertemiz bir kurulum olsun :oke:

best tiger

Üye
yok zararı olmaz cwmden format/sdcard0 yaparsan eski 8gb haline gelir hafiza. romu tekrar yukliyceksende fu ll WIPE seçeneğini seç yüklemeden önce tertemiz bir kurulum olsun :oke:
çok soru sordum biliyorum şu seçenek mi : format\ storage \ sdcard1

Eray1910

Üye
root yaparsaniz cihaz sifirlanmaz
root dosyasi burdan indirip odinle flasliya bilirsin sayacin sonra aktif olur. burdanda nasil yapilir gore bilrisin =========Galaxy S4 GT-I9500 İlgili Konular İndex========== - MaxiCep dikkat edecegin konu butun dosyalarin i9505 e uyumlu olmali takildigin bir yer olursa sorabilirsin.

O zaman jailbreak ile ayni gibi root temel olarak yalniz flashlama felan nasil olacak oralari biraz arastirayim ben eve gecince duzenlerim gonderimi. Tesekkurler..

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
O zaman jailbreak ile ayni gibi root temel olarak yalniz flashlama felan nasil olacak oralari biraz arastirayim ben eve gecince duzenlerim gonderimi. Tesekkurler..
evet mantik ayni bir sorun olursa buyur sor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Galaxy S5'deki Accu Weather'ı Nasıl S4'e Kurabilirim

best tiger

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod 11 romunu kullanan var mı? Şu an Omega romu kullanıyorum gayet memnunum farklılık arıyorum sadece... Ya da başka önerebileceginiz romda olabilir.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Arkadaşlar cyanogenmod 11 romunu kullanan var mı? Şu an Omega romu kullanıyorum gayet memnunum farklılık arıyorum sadece... Ya da başka önerebileceginiz romda olabilir.
Ben kullandım, sade, kullanışlı, akıcı

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Iyi o zaman denemeye değer o zaman
Peki bu romda kamera sıkıntısı var mı ya da başka bir sıkıntı hataCyanogenmod 11 in xda da UNOFFICIAL ve NIGHTLY yazan sürümü var hangisini kurmaliyim aralarında ki fark nedir ve ne anlama geliyor bu terimler.
Ben nightly sürümünü kurdum, kamera sorunu yok, gayet güzel çekim yapıyor.

best tiger

Üye
Cm11 i kurdum telefonun sesi cikmiyor bir bilgisi olan var mi

Üst Alt