Nextman
Emekli Yönetici
Silinmeyen nedirAbi sistemi nasil temizlerim acaba wipe data partition ise yaramiyor wipe factory resette öyle isw yaramıyor her sey eskisi gibi duruyor napmam lazim
Z2 yakışır
Z1 ile idare ediyorum
.Silinmeyen nedirAbi sistemi nasil temizlerim acaba wipe data partition ise yaramiyor wipe factory resette öyle isw yaramıyor her sey eskisi gibi duruyor napmam lazim
Z2 yakışır
.sistem oyunlar fotoroflar hepsi duruyorSilinmeyen nedir
Z1 ile idare ediyorum.
S4 cihazımı bugün itibariyle Uğurladım az kahrımı çekmedi.Sorularınızı bilgim ve vaktim dahilinde cevap vermeye devam edeceğim
Saygılarımla
Anıl root yoksa fabrika ayarlarına dön dediğinde sıfırlar yok yine sıfırlamazsa 4 parçalı rom çıkınca temizleme yapılır.sistem oyunlar fotoroflar hepsi duruyor
Anıl root yoksa fabrika ayarlarına dön dediğinde sıfırlar yok yine sıfırlamazsa 4 parçalı rom çıkınca temizleme yapılır.
root var cwmde yukluAnıl root yoksa fabrika ayarlarına dön dediğinde sıfırlar yok yine sıfırlamazsa 4 parçalı rom çıkınca temizleme yapılır.
root var cwmde yuklu
nasil yaniwipeleri yap ayriyetten cwmde mounts and stroge bölümünden format/sdcard1 hariç hepsini yap işletim sistemini komple siler sonra üzerine istediğin Romu yükleyebilirsin
nasil yani
Stock rom tr öyle verdim cihazı@Nextman abi en son yüklediğin rom hangisiydi i9500e
silinmiyo abi hem hafiza karti hemde dahili hafizada her sey duruyorRoot varsa silinmeyen uygulama kalmaz. Hafıza kartın yoksa alacağın bir dosyada yoksa cwm tamamen siler
Thunder ve Hassan rom hayırdır.?ondan önceki?![]()
Thunder ve Hassan rom hayırdır.?
Anladım Z1 kullanıyorumhiç abi öylesine sordum. şimdi hangi cihazdasin?
Senin cwm sürümü nedir?abi tel kapandı hiç acılmıyor şimdi napıcam ben sizle konusurken niden kapandı yardım edin