------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

firat996

Üye
Telefon garantili. CSC Country de Iraq yazıyor.

uqela87

Üye
arkadaslar ben 4.4.2 yi yukledim fakat kasiyo menu gecislerinde program acilislarinda hard reset atmadan eski surumun ustune yuklemistim ondan olabilirmi ki acaba yoksa baska bi problem mi ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Karanlık97

Karanlık97

Üye
Telefon garantili. CSC Country de Iraq yazıyor.

Irak'a güncelleme daha gelmedi. Benimde telefonum Türkiye garantili olmasına rağmen yazılımı sizin gibi başka bir ülke (PAKistan) gözüküyordu.
Bende Odin vs. fazla bilgili değilim ama araştırdım ve TURkiye'yi yükledim. Eğer yanlışlık yapmazsanız telefonunuzun garantisi gitmeden cihazınızı benim gibi TURkiye yapabilirsiniz.

Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.3 Güncellemesi Görmüyor Ne Yapabilirim SORUNU-ÇÖZÜMÜ - MaxiCep

yaso57

Üye
GUNCELLEME GELDI HAYDI HAYIRLISI

.caner.

.caner.

Üye
Benim devre dışı bıraktığım uygulamalar;

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
32gb mı aldın?

• Beğen
Tepkiler: ANIL
.caner.

.caner.

Üye
arkadaslar ben 4.4.2 yi yukledim fakat kasiyo menu gecislerinde program acilislarinda hard reset atmadan eski surumun ustune yuklemistim ondan olabilirmi ki acaba yoksa baska bi problem mi ?
Şimdi hard reset at ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Caner yükledinmi kitkati

Anil-D

Anil-D

Üye
@Nextman Sait abi 4.4.2 kitkattdayım direk 4.2 ye yukleseem bişey olurmu

Anil-D

Anil-D

Üye
Sayacmi artar sadeceS bini silmeden ama gecince sadece sayacmi artar sayac sorun degil

Anil-D

Anil-D

Üye
Peki s bini silinmis link ver 4.2
Oda olmadi cwm nasil kurulur onu kurarsam odine gerek yokmus romu telden seciyomusum yukluyomus

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Peki s bini silinmis link ver 4.2
Oda olmadi cwm nasil kurulur onu kurarsam odine gerek yokmus romu telden seciyomusum yukluyomus

forumda konusu mevcut. Galaxy S4 4.4.2 Tüm Sürümler/Custom Romlar burada konusu içinde.

Anil-D

Anil-D

Üye
4.2 diyom yani ilk surum

sawbaba54

sawbaba54

Üye
Telefon Türkiye garantili ki Türkiye seri nosu var root kaldırdım yine de güncelleme yapmıyor

qstah580

qstah580

Üye
Fazla bir fark göremedim bende yani hayal kirikligi

oziserit

Üye
Bir sorum olacak sayaç denilen şey nedir ve benim tel CSC Country kısmında Ghana yazıyor ve güncelleme gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bir sorum olacak sayaç denilen şey nedir ve benim tel CSC Country kısmında Ghana yazıyor ve güncelleme gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

Benimde telefonum Türkiye garantili olmasına rağmen yazılımı sizin gibi başka bir ülke (PAKistan) gözüküyordu.
Bende Odin vs. fazla bilgili değilim ama araştırdım ve TURkiye'yi yükledim. Eğer yanlışlık yapmazsanız telefonunuzun garantisi gitmeden cihazınızı benim gibi TURkiye yapabilirsiniz.

Püf Noktası - Galaxy S4 i9500 4.3 Güncellemesi Görmüyor Ne Yapabilirim SORUNU-ÇÖZÜMÜ - MaxiCep

eroskop100

eroskop100

Üye
Güncelleme tam beklediğimiz gibi değil art runtime olmaması saçmalık. Ama şuan daha hızlı çalışıyor ve ram kullanımı daha az, 4.3 kullananlar yüklemekten bir şey kaybetmez, 4.2.2 kullananlar root ile keyfine baksın bence :D

Üst Alt