------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yeni çıkan 4 yeni sürümün de changelogları aynı. en iyisi yine trinidad and tobago olan. diğerlerini denemeye deymez

Anil-D

Anil-D

Üye
nasil yani

eroskop100

eroskop100

Üye
Benim mesajlardaki karakter boyutu devasa biçimde :D nasıl düzeltebilirim onu durduk yere oldu ?

aresbilir

aresbilir

Üye
Az önce telefona kitkat güncelleme geldi suudi arabia (ksa) kiesten yüklemeye çalıştım ancak olmadı wi-fi den indirdim şimdilik bi sorun yok bakalım. Yüklemeden önce wipe yaptım yüklemeden önce mi sonra mı yapmak daha mantıklı?

eroskop100

eroskop100

Üye
Az önce telefona kitkat güncelleme geldi suudi arabia (ksa) kiesten yüklemeye çalıştım ancak olmadı wi-fi den
Kies bazen sorun çıkarabiliyor, sammobile sitesinden uygun olanı indirip, odin ile flaslayın bence. Odin kullanımı forum içerisinde mevcut :)

aresbilir

aresbilir

Üye
Kies bazen sorun çıkarabiliyor, sammobile sitesinden uygun olanı indirip, odin ile flaslayın bence. Odin kullanımı forum içerisinde mevcut :)
Wi-fi ile indirdim kurdum direk telefondan zaten üstadım. Wipe işlemi önce mi sonra mı onu bilmek istedim ;)

eroskop100

eroskop100

Üye
Wi-fi ile indirdim kurdum direk telefondan zaten üstadım. Wipe işlemi önce mi sonra mı onu bilmek istedim ;)
Az dalgınım bugün kusura bakma ben ilk başını okuyup cevap attım :D wipe kurulum bittikten sonra yapacaksın

muratvemine

muratvemine

Üye
Ay sonuna kadar gelir mi Turkiyeye guncelleme?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
%30 ihtimal

Anil-D

Anil-D

Üye
bence nisana kalicak

muratvemine

muratvemine

Üye
Bence gelir ya 1 bucuk 2 aya vermezler o kadarda degildir yani

eminde

eminde

Üye
S3 de 4.3 ü göremeden elden çıkarmıştım kısmet değilmiş şimdi de 4.4 diye kıvranırken yine aynı gidişat üzerineyim temiz bi 32 lik g2 bulsamda ona mı zıplasam acep1300 e kum gibi koy üstüne 100,200 tl alınır rahatlıkla

aresbilir

aresbilir

Üye
4.4.2 ye geçtikten sonra antutu puanı uçtu 25 26 bin olan 29000 oldu gayet mükemmel bir performans :) ayrıca şarj olayında da gözle görülür % 15 20 lik bir iyileşme var ;)

aresbilir

aresbilir

Üye
sizce nasıl performans?

BornToKill

BornToKill

Üye
Singapur ve Endonezyada da 4.4.2 verilmiş.

Üst Alt