------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Altta onuda söyledim abi @silentattack abi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Altta onuda söyledim abi @silentattack abi
Pardon dikkat etmemişim dediğim gibi 4.2.2 sürümünde farklı CSC kodlu yüklemelerde artıyordu denemediğim için bir şey diyemem.Lakin artmıyor diye bir anlatıma rastlamadım.Sayaç zaten sadece "1" oluyor 2-3-4 olmaz.O eskidendi her custom rom yüklemede artıyordu :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
Pardon dikkat etmemişim dediğim gibi 4.2.2 sürümünde farklı CSC kodlu yüklemelerde artıyordu denemediğim için bir şey diyemem.Lakin artmıyor diye bir anlatıma rastlamadım.Sayaç zaten sadece "1" oluyor 2-3-4 olmaz.O eskidendi her custom rom yüklemede artıyordu :oke:
4.3 de 4.4.2 ye geçiş yapmış zaten root vs yapmamış rus romu yuklemis bitek artmadi dedi bu ssyi attı iste

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 de 4.4.2 ye geçiş yapmış zaten root vs yapmamış rus romu yuklemis bitek artmadi dedi bu ssyi attı iste
Dediğim gibi denemedim Anıl kardeşim acelesi yoksa hafta sonu geçecem zaten bende custom sürümlere ondan önce bende denerim hafta başında yazmıştım konuya

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Dediğim gibi denemedim Anıl kardeşim acelesi yoksa hafta sonu geçecem zaten bende custom sürümlere ondan önce bende denerim hafta başında yazmıştım konuya
Saol abi Teşekkür ederim iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Peki son bir sey sorup cikicam 4.4.2 stock rom custom olarakmi geciyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
O verdiğim resim, varya arkadasim 4.3 stock turkiyede 4.4.2 stock rus surume geçmiş sayac artmamis

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saol abi Teşekkür ederim iyi akşamlar
Rica ederim kardeşim.Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğu ve cihazı bir süre stock kullanma zorunluluğumdan dolayı emin olmadığım konularda yanlış yönlendirmek istemem sonuçta cihazlara belli bir mevla ödeniyor.

Hayır her yayınlanan stock yani orjinal romlardan sonra çıkar custom romlar.
@Nextman abi custom rom deneme fırsatın olup beğendigin bi rom olursa bizede soylermisin?

nasıl yani?
Var kardeşim deneyim belirtirim.:oke:

Saygılarımla.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Rica ederim kardeşim.Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğu ve cihazı bir süre stock kullanma zorunluluğumdan dolayı emin olmadığım konularda yanlış yönlendirmek istemem sonuçta cihazlara belli bir mevla ödeniyor.

Hayır her yayınlanan stock yani orjinal romlardan sonra çıkar custom romlar.

Var kardeşim deneyim belirtirim.:oke:

Saygılarımla.
Biliyorum abi o yüzden rahatsiz etmek pek istemiyorum iste

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tag kullanarak sorunu sor en geç akşamları cevaplarım bu arada denemedim ama denemek isteyenler deneyebilir. HASSAN rom v3 gidişatı iyi denenebilir 4.4.2 bir rom :oke:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Abi lafi azimdan aldin su hassan romu öven cok zaten

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tag kullanarak sorunu sor en geç akşamları cevaplarım bu arada denemedim ama denemek isteyenler deneyebilir. HASSAN rom v3 gidişatı iyi denenebilir 4.4.2 bir rom :oke:

ha evet abi o rom yeni çıktı galiba geçen gördüm ama fazla önemsemedim Hassan rom adı komik olmuş açıkçası vasattir diye denemedim. Yüklemek lazım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ha evet abi o rom yeni çıktı galiba geçen gördüm ama fazla önemsemedim Hassan rom adı komik olmuş açıkçası vasattir diye denemedim. Yüklemek lazım.
Yahu mehmet alem adamsın :).İsimden rom testi yapıyorsun gülmeyin bak adam ciddi öneriler,tebrikler gelmiş yapımcı tabiki ilk heyecanı ismini verecek.

Ben mesela zaman olsa S2 de rom yaptığım gibi S4 içinde rom ismim hazır NextmAndroiD :bigstar:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Yahu mehmet alem adamsın :).İsimden rom testi yapıyorsun gülmeyin bak adam ciddi öneriler,tebrikler gelmiş yapımcı tabiki ilk heyecanı ismini verecek.

Ben mesela zaman olsa S2 de rom yaptığım gibi S4 içinde rom ismim hazır NextmAndroiD :bigstar:
Sabirsizlikla bekliyoruz neyse baya oyalandim ben cikiyorum

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

:D yahu valla şimdi kafam iyice karıştı. 4.4.2 omega cakacaktim sonra 4.3e dönmeyi karar verdim şimdide bu hasan zimbirtisi çıktı iyice kafam karıştı şu hasan rom pilde iyimi bari :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D yahu valla şimdi kafam iyice karıştı. 4.4.2 omega cakacaktim sonra 4.3e dönmeyi karar verdim şimdide bu hasan zimbirtisi çıktı iyice kafam karıştı şu hasan rom pilde iyimi bari :D
Öyle olduğu rivayet edilmiş sayın mehmet bey :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Öyle olduğu rivayet edilmiş sayın mehmet bey :D

hmm. abi peki son birsey sorucam 4.3e nandroid ile geri dönüp odin ile 4.3 stok flaşlasak 4.2.2de olduğu gibi 4.3de de download modda sürüm düşürdugumuz için heryerde custom yazarmi?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm. abi peki son birsey sorucam 4.3e nandroid ile geri dönüp odin ile 4.3 stok flaşlasak 4.2.2de olduğu gibi 4.3de de download modda sürüm düşürdugumuz için heryerde custom yazarmi?
Stock flash işlemi yapıldığında zaten tüm yüklemeler gider.Sayaç değişikliği hariç (ki denemedim artma işlemi devam ediyormu onuda görcez Knox güncellemesi olduğu için bence artış olur gibi) diğer bölümler officall yazar.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Stock flash işlemi yapıldığında zaten tüm yüklemeler gider.Sayaç değişikliği hariç (ki denemedim artma işlemi devam ediyormu onuda görcez Knox güncellemesi olduğu için bence artış olur gibi) diğer bölümler officall yazar.

eyvallah sağolasın. 4.3e geri döndügumde custom yazısını görürsem 4.4.2ye geri geçerim

• Beğen

Üst Alt