------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eminde

eminde

Üye
Knox u kurup tekrar kendi ayarlarından kaldırmanın bir sakıncası yok değilmi

eroskop100

eroskop100

Üye
Ben knox u kullanmıyordum gireyim bi dedim şifreyi unutmuşum. Yedek pin var ama ip ucunda .********. yazıyor, nereden bulabilirim şifreyi tekrar ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi şu s5in tanıtımını izleyeceğim. bakalım ne yapmış şu çakal asyalılar :D

eyvallah abi. yeni çıkan 4.4.2 custom romlarını sence denemeli miyim ?
Bence daha stabil değilki stock olanı custom stabil olsun 1 sürüm daha çıkaca ondan sonra ;)
@Nextman Abi bir sey soylicem ben kingo ile root yapsam titanium backup ile knox ile ilgili şeyleri silsem sayac artarmi

Knox dosyalarını sağlıklı kaldırmanın tek yolu var oda sayaç artmasına neden oluyor.Ama performans artıyor ram ile alakalı .Kingo ve frama root bana göre çok sorun çıkartıyor tercih meselesi.Sayaç aktif edicem zaten dersen gerek yok bunlara forumda konusu var Knox remover dosyasıda var konuda onunla yap.

Anil-D

Anil-D

Üye
Bence daha stabil değilki stock olanı custom stabil olsun 1 sürüm daha çıkaca ondan sonra ;)

Knox dosyalarını sağlıklı kaldırmanın tek yolu var oda sayaç artmasına neden oluyor.Ama performans artıyor ram ile alakalı .Kingo ve frama root bana göre çok sorun çıkartıyor tercih meselesi.Sayaç aktif edicem zaten dersen gerek yok bunlara forumda konusu var Knox remover dosyasıda var konuda onunla yap.
senin konudaki değilmi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

hmm anladım abi. yani aşağı yukarı 1 ay filan beklemek lazım diyorsun. tam otursun bi firmwareler. ozaman 4.3ü rootlayıp devam edelim yola sağol bilgi için

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmm anladım abi. yani aşağı yukarı 1 ay filan beklemek lazım diyorsun. tam otursun bi firmwareler. ozaman 4.3ü rootlayıp devam edelim yola sağol bilgi için
Rica ederim mehmet kardeşim.Beni bekleyenlerde var biliyorum ama benimde beklentim stock üzerindeki bazı testlerim ondan stock taklıyorum.Sonra ver elini eski günlerdeki gibi custom romlar :)

• Beğen
Tepkiler: eskbxl, Senyor Keş ve .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye

Abi mehmet kardesim 4.3 deyken 4.4.2 ye yani rus surume geçmiş sayac artmamis simdi ben gecsemmi terddutdeyim
@silentattack

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Samsung Müzik. Müzik çalara göre biraz daha şekil :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Atarsan iyi olur valla

Üst Alt