Pardon dikkat etmemişim dediğim gibi 4.2.2 sürümünde farklı CSC kodlu yüklemelerde artıyordu denemediğim için bir şey diyemem.Lakin artmıyor diye bir anlatıma rastlamadım.Sayaç zaten sadece "1" oluyor 2-3-4 olmaz.O eskidendi her custom rom yüklemede artıyorduAltta onuda söyledim abi @silentattack abi

4.3 de 4.4.2 ye geçiş yapmış zaten root vs yapmamış rus romu yuklemis bitek artmadi dedi bu ssyi attı istePardon dikkat etmemişim dediğim gibi 4.2.2 sürümünde farklı CSC kodlu yüklemelerde artıyordu denemediğim için bir şey diyemem.Lakin artmıyor diye bir anlatıma rastlamadım.Sayaç zaten sadece "1" oluyor 2-3-4 olmaz.O eskidendi her custom rom yüklemede artıyordu![]()
Dediğim gibi denemedim Anıl kardeşim acelesi yoksa hafta sonu geçecem zaten bende custom sürümlere ondan önce bende denerim hafta başında yazmıştım konuya4.3 de 4.4.2 ye geçiş yapmış zaten root vs yapmamış rus romu yuklemis bitek artmadi dedi bu ssyi attı iste
Saol abi Teşekkür ederim iyi akşamlarDediğim gibi denemedim Anıl kardeşim acelesi yoksa hafta sonu geçecem zaten bende custom sürümlere ondan önce bende denerim hafta başında yazmıştım konuya
Peki son bir sey sorup cikicam 4.4.2 stock rom custom olarakmi geciyor
Rica ederim kardeşim.Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğu ve cihazı bir süre stock kullanma zorunluluğumdan dolayı emin olmadığım konularda yanlış yönlendirmek istemem sonuçta cihazlara belli bir mevla ödeniyor.Saol abi Teşekkür ederim iyi akşamlar
Var kardeşim deneyim belirtirim.@Nextman abi custom rom deneme fırsatın olup beğendigin bi rom olursa bizede soylermisin?
nasıl yani?

Biliyorum abi o yüzden rahatsiz etmek pek istemiyorum isteRica ederim kardeşim.Kusura bakmayın işlerimin yoğunluğu ve cihazı bir süre stock kullanma zorunluluğumdan dolayı emin olmadığım konularda yanlış yönlendirmek istemem sonuçta cihazlara belli bir mevla ödeniyor.
Hayır her yayınlanan stock yani orjinal romlardan sonra çıkar custom romlar.
Var kardeşim deneyim belirtirim.
Saygılarımla.
Tag kullanarak sorunu sor en geç akşamları cevaplarım bu arada denemedim ama denemek isteyenler deneyebilir. HASSAN rom v3 gidişatı iyi denenebilir 4.4.2 bir rom![]()
Yahu mehmet alem adamsınha evet abi o rom yeni çıktı galiba geçen gördüm ama fazla önemsemedim Hassan rom adı komik olmuş açıkçası vasattir diye denemedim. Yüklemek lazım.
.İsimden rom testi yapıyorsun gülmeyin bak adam ciddi öneriler,tebrikler gelmiş yapımcı tabiki ilk heyecanı ismini verecek.
Sabirsizlikla bekliyoruz neyse baya oyalandim ben cikiyorumYahu mehmet alem adamsın.İsimden rom testi yapıyorsun gülmeyin bak adam ciddi öneriler,tebrikler gelmiş yapımcı tabiki ilk heyecanı ismini verecek.
Ben mesela zaman olsa S2 de rom yaptığım gibi S4 içinde rom ismim hazır NextmAndroiD![]()
Yahu mehmet alem adamsın.İsimden rom testi yapıyorsun gülmeyin bak adam ciddi öneriler,tebrikler gelmiş yapımcı tabiki ilk heyecanı ismini verecek.
Ben mesela zaman olsa S2 de rom yaptığım gibi S4 içinde rom ismim hazır NextmAndroiD![]()
yahu valla şimdi kafam iyice karıştı. 4.4.2 omega cakacaktim sonra 4.3e dönmeyi karar verdim şimdide bu hasan zimbirtisi çıktı iyice kafam karıştı şu hasan rom pilde iyimi bari 
Öyle olduğu rivayet edilmiş sayın mehmet beyyahu valla şimdi kafam iyice karıştı. 4.4.2 omega cakacaktim sonra 4.3e dönmeyi karar verdim şimdide bu hasan zimbirtisi çıktı iyice kafam karıştı şu hasan rom pilde iyimi bari
![]()

Öyle olduğu rivayet edilmiş sayın mehmet bey![]()
Stock flash işlemi yapıldığında zaten tüm yüklemeler gider.Sayaç değişikliği hariç (ki denemedim artma işlemi devam ediyormu onuda görcez Knox güncellemesi olduğu için bence artış olur gibi) diğer bölümler officall yazar.hmm. abi peki son birsey sorucam 4.3e nandroid ile geri dönüp odin ile 4.3 stok flaşlasak 4.2.2de olduğu gibi 4.3de de download modda sürüm düşürdugumuz için heryerde custom yazarmi?
Stock flash işlemi yapıldığında zaten tüm yüklemeler gider.Sayaç değişikliği hariç (ki denemedim artma işlemi devam ediyormu onuda görcez Knox güncellemesi olduğu için bence artış olur gibi) diğer bölümler officall yazar.