------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Normalde s5 de olan bir sey degilmi bu

The Shadow

The Shadow

Üye
eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar csc kodu ve sayacı nasıl kontrol ediyoruz

yavuz580

yavuz580

Üye
s.a arkadaşlar bir sorum olacak attıgım müzikler ve resimler müzik calarda gösteriyordu müzikleri göstermiyor ne kadar müzik programı kurduysam hiç birinde göstermiyor resimlerde öyle galeride yok normalde giriyorum dosya yönetcisinden hepsi ordan acınca var ama galireden müzik çalardan girince göstermiyor bi kaç gün önce oldu anlamadım normaldi acaba yükledigim bişeylerdenmi oldu bi yardımcı olursanız sevinirim. tel s4

baby_face_

baby_face_

Üye
s.a arkadaşlar bir sorum olacak attıgım müzikler ve resimler müzik calarda gösteriyordu müzikleri göstermiyor ne kadar müzik programı kurduysam hiç birinde göstermiyor resimlerde öyle galeride yok normalde giriyorum dosya yönetcisinden hepsi ordan acınca var ama galireden müzik çalardan girince göstermiyor bi kaç gün önce oldu anlamadım normaldi acaba yükledigim bişeylerdenmi oldu bi yardımcı olursanız sevinirim. tel s4

Yüklediğin müzik ve fotoğrafların formatı ne?

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
yavuz580

yavuz580

Üye
mp3 müzikler. resimler JPEG zaten normaldi gösteriyordu şu bi kacgün önce oldu böyle.

baby_face_

baby_face_

Üye
Kardeşim daha önce böyle bir problem hiç duymadım. Şimdi internetten bi göz atıp baktım, seninle aynı problemi yaşayanlar var ve çözümü Miui adlı galeri gösterici indirerek halletmişler. Sende bir araştır istersen.

Ekstradan sana önerebileceğim, fotoğraflarını yedekle ve hafıza kartına eğer kart kullanmıyorsan telefona format atabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
.caner.

.caner.

Üye
Benim wifi kopup duruyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
yavuz580

yavuz580

Üye
Kardeşim daha önce böyle bir problem hiç duymadım. Şimdi internetten bi göz atıp baktım, seninle aynı problemi yaşayanlar var ve çözümü Miui adlı galeri gösterici indirerek halletmişler. Sende bir araştır istersen.

Ekstradan sana önerebileceğim, fotoğraflarını yedekle ve hafıza kartına eğer kart kullanmıyorsan telefona format atabilirsin.
teşekkür ederim kardeşim hafıza kartı kullanıyorum 64gb ya herşeyim silinecek diye atmakta istemiyorum acaba bi programmı yapıyor anlamadımki neyse yardımcı oldugun için teşekkürler kardeşim sagolsun.

Anil-D

Anil-D

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun nedir :hmmm

Anil-D

Anil-D

Üye

Sorum bu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Denemedim ama 4.2.2 sürümünde sayac artiyordu.Ayrica mehmet kim ? Ve official sürüm yüklü vaziyettemi geçmiş. ?

Üst Alt