Yoo S4'tede var ama yabancı ülkelerde kurulu geliyo.Normalde s5 de olan bir sey degilmi bu
Tolga Program Tanitim SistemleriYoo S4'tede var ama yabancı ülkelerde kurulu geliyo.
Aynen s3 te de var sanirim CSC kodu OJV ile baslayanlar haric cogu firmwarelerde aktif halde Tolga Program Tanitim SistemleriAynen s3 te de var sanirim CSC kodu OJV ile baslayanlar haric cogu firmwarelerde aktif halde
![]()
Belki birinin işine yarar diye koydum
Download Modda yazar.Arkadaşlar csc kodu ve sayacı nasıl kontrol ediyoruz
s.a arkadaşlar bir sorum olacak attıgım müzikler ve resimler müzik calarda gösteriyordu müzikleri göstermiyor ne kadar müzik programı kurduysam hiç birinde göstermiyor resimlerde öyle galeride yok normalde giriyorum dosya yönetcisinden hepsi ordan acınca var ama galireden müzik çalardan girince göstermiyor bi kaç gün önce oldu anlamadım normaldi acaba yükledigim bişeylerdenmi oldu bi yardımcı olursanız sevinirim. tel s4
Benim wifi kopup duruyor.
Evet, bilmem kaç kere.stok yazılımı atmayi denedinmj
Abi mehmet kardesim 4.3 deyken 4.4.2 ye yani rus surume geçmiş sayac artmamis simdi ben gecsemmi terddutdeyim
@silentattack
Evet, bilmem kaç kere.
Yok. 4.2.2 bulamadım.factory firmware attınmi?
Yok. 4.2.2 bulamadım.
teşekkür ederim kardeşim hafıza kartı kullanıyorum 64gb ya herşeyim silinecek diye atmakta istemiyorum acaba bi programmı yapıyor anlamadımki neyse yardımcı oldugun için teşekkürler kardeşim sagolsun.Kardeşim daha önce böyle bir problem hiç duymadım. Şimdi internetten bi göz atıp baktım, seninle aynı problemi yaşayanlar var ve çözümü Miui adlı galeri gösterici indirerek halletmişler. Sende bir araştır istersen.
Ekstradan sana önerebileceğim, fotoğraflarını yedekle ve hafıza kartına eğer kart kullanmıyorsan telefona format atabilirsin.
Sen olan mehmet degilsinHayır Anıl öyle değil benim sayaç zaten artık. Ayrıca 4.4.2 ye gececeksen yeni gelen Hindistan sürümüne geç bence o daha temiz