Knox u kurup tekrar kendi ayarlarından kaldırmanın bir sakıncası yok değilmi
wipe data/factory resetBen knox u kullanmıyordum gireyim bi dedim şifreyi unutmuşum. Yedek pin var ama ip ucunda .********. yazıyor, nereden bulabilirim şifreyi tekrar ?
Silerim daha iyi telefona niye format atayım durduk yerewipe data/factory reset

Bence daha stabil değilki stock olanı custom stabil olsun 1 sürüm daha çıkaca ondan sonraşimdi şu s5in tanıtımını izleyeceğim. bakalım ne yapmış şu çakal asyalılar
eyvallah abi. yeni çıkan 4.4.2 custom romlarını sence denemeli miyim ?
@Nextman Abi bir sey soylicem ben kingo ile root yapsam titanium backup ile knox ile ilgili şeyleri silsem sayac artarmi
senin konudaki değilmiBence daha stabil değilki stock olanı custom stabil olsun 1 sürüm daha çıkaca ondan sonra
Knox dosyalarını sağlıklı kaldırmanın tek yolu var oda sayaç artmasına neden oluyor.Ama performans artıyor ram ile alakalı .Kingo ve frama root bana göre çok sorun çıkartıyor tercih meselesi.Sayaç aktif edicem zaten dersen gerek yok bunlara forumda konusu var Knox remover dosyasıda var konuda onunla yap.
Evet arkadaşımsenin konudaki değilmi
Bence daha stabil değilki stock olanı custom stabil olsun 1 sürüm daha çıkaca ondan sonra![]()
Rica ederim mehmet kardeşim.Beni bekleyenlerde var biliyorum ama benimde beklentim stock üzerindeki bazı testlerim ondan stock taklıyorum.Sonra ver elini eski günlerdeki gibi custom romlarhmm anladım abi. yani aşağı yukarı 1 ay filan beklemek lazım diyorsun. tam otursun bi firmwareler. ozaman 4.3ü rootlayıp devam edelim yola sağol bilgi için

Stock 4.4.2 miSamsung Müzik. Müzik çalara göre biraz daha şekil
Yoo Stock 4.3Stock 4.4.2 mi

Nasil o zaman böyle yaptinYoo Stock 4.3![]()
Samsung Müzik yazıyoyaNasil o zaman böyle yaptin

Ee bende yok bi ss atsana su pronun simgesiniSamsung Müzik yazıyoya![]()
Bendede yoktu başka biyerden indirdim istiyosan apk atıyım. Bide menüde simgesi yok nedense.Ee bende yok bi ss atsana su pronun simgesini