------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye

Buyur kardeşim
ben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye
ben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?
googleplayde baktim 128mb gozukuo uygulama boyutu herhalde data dosyalari olmadigi icin acilmiyo

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar 4,4,2de knox daha da güçlendirilmiş diye bi makale okudum. doğru mu sizce?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@Nextman abi bu kernel temizleme scriptini yeni rom atarken kullansam olur mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok surumu 422ye dusurcem onun ıcın gerekırmı bıde scrıpt kıtkata uyar mı
Ondan sordum arkadaşım gerek yok script sürümler arası işlemde hard Reset oldugundan gerek yok.Zaten çalışmaz çalışsada anlamı olmaz

emrecntyrn

Üye
s5 ile gelen uygulama veya guncelleme nisadan once gelmez cunku onceden verilerse s5 bi anlami kalmaz yani knox flnda nisadan once guncelleme gelmez bence

eroskop100

eroskop100

Üye
S5 in açılış penceresini felan bize de verirler mi güncelle ile ? Donanımsal olarak 4 ü bırakıp 5 almaya değmez gibi geldi.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

emrecntyrn

Üye
keske ama ben vermicekleri dusunuyorum eger verirlerse s5 bi ozeligi kalmiyo bu sefer insanlar ellerindeki telefonu niye degistirsin ayni telefon alcaklar bi bakima buda satislari bi hayli dusurur

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
şimdi şu s5in tanıtımını izleyeceğim. bakalım ne yapmış şu çakal asyalılar :D
Ondan sordum arkadaşım gerek yok script sürümler arası işlemde hard Reset oldugundan gerek yok.Zaten çalışmaz çalışsada anlamı olmaz

eyvallah abi. yeni çıkan 4.4.2 custom romlarını sence denemeli miyim ?

eminde

eminde

Üye
S5 fos çıktı arkadaşlar s4 ü unutturacak bi cihaz değil lg pro 2 veya xperia z2 ye yetişemedi

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Senyor Keş
Anil-D

Anil-D

Üye
@Nextman Abi bir sey soylicem ben kingo ile root yapsam titanium backup ile knox ile ilgili şeyleri silsem sayac artarmi

Üst Alt