ukalacocuq87
Üye
ben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur kardeşim
ben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur kardeşim
Valla kardeşim bendede açılmadı nedenseben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?
googleplayde baktim 128mb gozukuo uygulama boyutu herhalde data dosyalari olmadigi icin acilmiyoben simdi apkyi kurdum fakat acilista kaliyo bu dosya icerigi indirmek istiyo sonra hata verip kaliyo oyle bunun icin yapmam bisey varmidir acaba ?
olabilirgoogleplayde baktim 128mb gozukuo uygulama boyutu herhalde data dosyalari olmadigi icin acilmiyo
Valla S5 tanıtılırken knox çok övüldü heralde geliştirmişlerdir.arkadaşlar 4,4,2de knox daha da güçlendirilmiş diye bi makale okudum. doğru mu sizce?
4.4.2 rom için olanımı@Nextman abi bu kernel temizleme scriptini yeni rom atarken kullansam olur mu?
Yok surumu 422ye dusurcem onun ıcın gerekırmı bıde scrıpt kıtkata uyar mı4.4.2 rom için olanımı
Ondan sordum arkadaşım gerek yok script sürümler arası işlemde hard Reset oldugundan gerek yok.Zaten çalışmaz çalışsada anlamı olmazYok surumu 422ye dusurcem onun ıcın gerekırmı bıde scrıpt kıtkata uyar mı
S4 bizi daha idare eder ( bence ).S5 in açılış penceresini felan bize de verirler mi güncelle ile ? Donanımsal olarak 4 ü bırakıp 5 almaya değmez gibi geldi.
Bence de. Mayıs da aldım 1 sene daha kullanırım sonra bakarız, desteği kesmedikleri sürece sorun yok.S4 bizi daha idare eder ( bence ).
Aynen.Bence de. Mayıs da aldım 1 sene daha kullanırım sonra bakarız, desteği kesmedikleri sürece sorun yok.
Ondan sordum arkadaşım gerek yok script sürümler arası işlemde hard Reset oldugundan gerek yok.Zaten çalışmaz çalışsada anlamı olmaz
şimdi şu s5in tanıtımını izleyeceğim. bakalım ne yapmış şu çakal asyalılar