------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Runtime sec diye bi secenek olmasi lazimdi :(

Sirf bu yuzden bekliyordum kitkati artik yalan oldu...
Tum nexuslarda var.Samsung neden boylee

bilemiyorum hocam ama çok fazla birsey beklemeyin 4.4.2 den. belki suan kullandığım sürüm sızıntıdir ilerki surumlerde eklenir o özellik ama ram performansi dışında ve bildirim çubuğu dışında bi yenilik yok ha bide akıllı özellikler sen kullanmadigin sürece bildirim çubuğunda gözükmuyor o kötü olmuş bence.

muratvemine

muratvemine

Üye
Android 4.5 de veya 5.0 da art runtime varsayilan islemci motoru olarak kullanilabilir ;)
Istesede istemesede bizde bence :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
bilemiyorum hocam ama çok fazla birsey beklemeyin 4.4.2 den. belki suan kullandığım sürüm sızıntıdir ilerki surumlerde eklenir o özellik ama ram performansi dışında ve bildirim çubuğu dışında bi yenilik yok ha bide akıllı özellikler sen kullanmadigin sürece bildirim çubuğunda gözükmuyor o kötü olmuş bence.
Sızıntımı ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

Rusya sürümü olarak geçiyor ama öyle bi hisse kapildim. genelde bütün samsung cihazlarda ilk güncelleme rusyaya geliyor ve bu güncelleme sorunlu oluyor. Nitekim Rusya 4.3 sürümunde 4-5 tana hata Düzeltmesi aldı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu bildirim çubuğunu bi atsana merak ettim

muratvemine

muratvemine

Üye
Kitkatla Note 3 e koyulan art, s4 e koyulmuyor :(

Bu kadar cikarci firma gormedim ben ya :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kitkatla Note 3 e koyulan art, s4 e koyulmuyor :(

Bu kadar cikarci firma gormedim ben ya :)

sorma hocam. Samsung s4ten itibaren her yeni çıkardığı modelden önceki modele tabiri caizse kicina tekmeyi basıyor. neyse burası konuşmak için uygun değil. inşallah art gelir diyelim

• Beğen
Tepkiler: muratvemine ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar bu cm11leri deneyip test eden varmi? içinde sorunsuz stabil çalışan bi rom varsa çakam

Tolga3521

Tolga3521

Üye
ModelCountry/CarrierDateVersionPDACSCKies
India2014 February4.4.2I9500XXUFNB3I9500ODDFNB3
India2014 February4.4.2I9500XXUFNB3I9500ODDFNB3
[TBODY] [/TBODY]
S5'teki Ultra Batarya Tasarruf modu inş. bizede gelir

• Beğen
Tepkiler: eskbxl, Nextman, muratvemine ve 1 kişi daha
eminde

eminde

Üye
S5 de de radyo yok iyi oldu valla bir daha radyosuz telefon almam demiştim s6 ya kadar kasıntı yapmam bir sene daha tepe tepe kullanırım s4 üNextman usta trt radyolarını tunein üzerinden dinlemek maalesef mümkün değil buluyor fakat veri akışı yok diyor trt den kaynaklanan bi durum sanırım bilgin varmı bu konudaVe son olarak yıl 2014 Galaxy S5 -- 3000mah batarya = YOK , FM radyo = YOK , 3GB RAM = YOK , IPS Ekran = YOK , Cam veya metal gövde = YOK , Stereo Hoparlör = Yok , 64 GB Depolama = YOK , Başka firmalardan ilham alınmış özellikler : çift led flash , toza ve suya dayanıklılık, renk, parmak izi okuyucu.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
Tolga3521

Tolga3521

Üye
S5 de de radyo yok iyi oldu valla bir daha radyosuz telefon almam demiştim s6 ya kadar kasıntı yapmam bir sene daha tepe tepe kullanırım s4 üNextman usta trt radyolarını tunein üzerinden dinlemek maalesef mümkün değil buluyor fakat veri akışı yok diyor trt den kaynaklanan bi durum sanırım bilgin varmı bu konudaVe son olarak yıl 2014 Galaxy S5 -- 3000mah batarya = YOK , FM radyo = YOK , 3GB RAM = YOK , IPS Ekran = YOK , Cam veya metal gövde = YOK , Stereo Hoparlör = Yok , 64 GB Depolama = YOK , Başka firmalardan ilham alınmış özellikler : çift led flash , toza ve suya dayanıklılık, renk, parmak izi okuyucu.
Aynen S4 bizi idare eder.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ukalacocuq87

ukalacocuq87

Üye
iyi günler arkadaslar yersiz olucak ama konu acmada yetersiz oldugum icin buraya yaziyorum imuscle 2 diye uygulama ariyorum fakat bulamadim hic bi yerde kartim olsa alicam fakat oda olmadigi icin su an sadece arayabiliyorum bulan veya bilen varmidir acaba :)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
iyi günler arkadaslar yersiz olucak ama konu acmada yetersiz oldugum icin buraya yaziyorum imuscle 2 diye uygulama ariyorum fakat bulamadim hic bi yerde kartim olsa alicam fakat oda olmadigi icin su an sadece arayabiliyorum bulan veya bilen varmidir acaba :)
Upload ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ukalacocuq87

Üst Alt