Senyor Keş
Üye
Hocam şaka yapıyorsunuzdur inşallah
Ekran görntüsü atarmısınz geliştirici seçeneklerinin tüm seçeneklerini çok merak ediyorum.
Hocam şaka yapıyorsunuzdur inşallah
Ekran görntüsü atarmısınz geliştirici seçeneklerinin tüm seçeneklerini çok merak ediyorum.

Bu samsung yaktı biziRuntime sec diye bi secenek olmasi lazimdi
Sirf bu yuzden bekliyordum kitkati artik yalan oldu...
Tum nexuslarda var.Samsung neden boylee
Runtime sec diye bi secenek olmasi lazimdi
Sirf bu yuzden bekliyordum kitkati artik yalan oldu...
Tum nexuslarda var.Samsung neden boylee
Sızıntımı ?bilemiyorum hocam ama çok fazla birsey beklemeyin 4.4.2 den. belki suan kullandığım sürüm sızıntıdir ilerki surumlerde eklenir o özellik ama ram performansi dışında ve bildirim çubuğu dışında bi yenilik yok ha bide akıllı özellikler sen kullanmadigin sürece bildirim çubuğunda gözükmuyor o kötü olmuş bence.
Sızıntımı ?
Şu bildirim çubuğunu bi atsana merak ettim
Kitkatla Note 3 e koyulan art, s4 e koyulmuyor
Bu kadar cikarci firma gormedim ben ya![]()
Note3'e koymuşta s4'e koymamış ha.devamını anladınız sizKitkatla Note 3 e koyulan art, s4 e koyulmuyor
Bu kadar cikarci firma gormedim ben ya![]()
Aynen S4 bizi idare eder.S5 de de radyo yok iyi oldu valla bir daha radyosuz telefon almam demiştim s6 ya kadar kasıntı yapmam bir sene daha tepe tepe kullanırım s4 üNextman usta trt radyolarını tunein üzerinden dinlemek maalesef mümkün değil buluyor fakat veri akışı yok diyor trt den kaynaklanan bi durum sanırım bilgin varmı bu konudaVe son olarak yıl 2014 Galaxy S5 -- 3000mah batarya = YOK , FM radyo = YOK , 3GB RAM = YOK , IPS Ekran = YOK , Cam veya metal gövde = YOK , Stereo Hoparlör = Yok , 64 GB Depolama = YOK , Başka firmalardan ilham alınmış özellikler : çift led flash , toza ve suya dayanıklılık, renk, parmak izi okuyucu.
Upload ediyorumiyi günler arkadaslar yersiz olucak ama konu acmada yetersiz oldugum icin buraya yaziyorum imuscle 2 diye uygulama ariyorum fakat bulamadim hic bi yerde kartim olsa alicam fakat oda olmadigi icin su an sadece arayabiliyorum bulan veya bilen varmidir acaba![]()

cok makbule gecer kardesim ya vallaUpload ediyorum![]()
ben bi kac tane buldum apk dosyasini fakat acamadimcok makbule gecer kardesim ya vallaben bi kac tane buldum apk dosyasini fakat acamadim