muratvemine
Üye
Ama değmez ya 4.2.2 kral.
Değer mi ki?![]()
4.4.2 yuklemeye deger gibi gozukuyor.
Custom sarmazz bi yerden sonra

Tavsiye ederim.Ayrica 4.2.2 custom rom artik cikmiyor diye biliyorm
Ama değmez ya 4.2.2 kral.
Değer mi ki?![]()

Aynen bulamıyorum4.4.2 yuklemeye deger gibi gozukuyor.
4.4.2 yuklemeye deger gibi gozukuyor.
4.2.2Hayır wanam v4.0 çıktı 4.4.2 kullaniyor o rom. 4.4.2 de daha ciddi romlar çıkar bence öyle bi hisse kapiliyorum
Aynen bulamıyorum

Google amcaya sorsan varsa vardır daha kimsede yok sanırım alternatif linkya biri bana hızlı link bulsun lütfen 442
Hayır 4.4.2 sürümü çıktı daha yeni. xda ya gir bak 4.4.2ye güncelledi romu

Kendi ülke romunun dışında 4.3 deneyenlerde sayaç arttı imedi silinen oldu dolayısıyla aksini ben görmedim 4.4 sürümündede aynı durum geçerli olacağını daha önceden belirtti SamsungNextman usta 4.4 rus yazılımını yüklersek sayaç artıyormu ?Nextman
hocam bende şuan yüklü 4.4 ama sayaç artmadı hala 1 önceden de 1 di oda root attığım içinKendi ülke romunun dışında 4.3 deneyenlerde sayaç arttı imedi silinen oldu dolayısıyla aksini ben görmedim 4.4 sürümündede aynı durum geçerli olacağını daha önceden belirtti Samsung
hocam peki şimdi Türkiye romu çıkınca yüklersem imei gidicekmi benim ?Gençler az öncede yazdım sayaç zaten 1yazdımı ister root ister rom yüklemede olsun bir daha artmaz.
Modem dosyası farklı olacağı için silinebilir.Sorun değil ama modem dosyası ile düzeliyor bazen ama kesin olmayabiliyor hardbrick olan telefonlarda gördüm oda anakart değişimi oluyor tabi ücretlihocam peki şimdi Türkiye romu çıkınca yüklersem imei gidicekmi benim ?
Model 9500 için 4 ay önceki fiyatı 790 tl ve işçilikAnakartmi o nekadar
Yeni s4 almak daha mantikli bence abiModel 9500 için 4 ay önceki fiyatı 790 tl ve işçilik