Nextman
Emekli Yönetici
Malesef bu durum genel tamir drumlarında aynı.En azından bende bir servis mühendisi oldugum için biliyorumYeni s4 almak daha mantikli bence abi
Malesef bu durum genel tamir drumlarında aynı.En azından bende bir servis mühendisi oldugum için biliyorumYeni s4 almak daha mantikli bence abi
şuanda geliştirici seçeneklerinde art-dalvik arası geçiş mümkün değil 4.4.2 de4.4.2 ye gecince gelistirici seceneklerinden art yi aktif edicem
Ayrica 60-65 uygulamayi devre disi brakicm.
Birkac ufak ayar yapinca ortalama 6- 6 bucuk saat ekran suresi aliriz diye dusunuyorum.
Insallah zman gostericek her seyi![]()
Jtag ne kadar yararli olabilir bilmiyorumI9500 i9505 boot repair tamiri sayesinde fu ll brick s4 ler kurtarilabiliyor
Jtag olayi ile anakart degistirmenize gerek yok![]()
Hardbrick ve jtagI9500 i9505 boot repair tamiri sayesinde fu ll brick s4 ler kurtarilabiliyor
Jtag olayi ile anakart degistirmenize gerek yok![]()

Softbrick için mi sadece?Hardbrick ve jtag![]()

Evet ama bende bana gelen cihazlara aynısını denemiştimEski telefonuma (galaxy i9003) rom atarken
yukleme yarida kalmisti ve telim halfbrick olmustu.
Telimi krtarmak icin tekrar rom atmayi denemistim yine yarida kalmisti ve telefonum kapandi.
Hicbir sekilde acilmadi, olu gbiydi.
Uzun ugraslar sonucu jtag yapan cok saglam bir yer buldum ve iletsime gectim.Jtag yaptirdim ve 70 tl gibi ucuz bi fiyata siyrildim
Jtag yapan yere goturmeden once, samsung servisine gittim.
Anakartiniz degisicek baska care yok o da 500 tl civari demisti![]()
jtag onarımı garanti olmayan cihazlarda var 
AcilPc olmadan root atabiliyor muyuz? Stock recovery var şuan
Benim bildiğim yok sende 4.2.2 vardı sanırım
Evet, birtakım sorunlardan dolayi stock rom attim suan elimde pc yok ama root atmam lazimBenim bildiğim yok sende 4.2.2 vardı sanırım

Evet ama bende bana gelen cihazlara aynısını denemiştimjtag onarımı garanti olmayan cihazlarda var
![]()
Yeni oyun stilimiz 4.4.2 Sağlam savunma (daha dayanıklı batarya) sağlam bi orta saha (daha iyi dizayn edilmiş işlemci performansı) son olarak da skora etki edebilen ileri uç (daha iyi oyun ve daha hızlı internet bağlantısı)
https://www.maxicep.com/forum/konu/4-4-2-rusya-resmi-surumu-guncelleme-kies-xxufnb3.879860/ konuyu açtım4.4.2 yi kurdum. iyi gibi sorun yok 9-10 yenilik var pil olarak daha iyi geldi bana. wanam romu indiriyorum şimdi. onu kuracağım üstüne sonra ss leri atarımBeyler teli rootlasam telefona ne gibi zararlari olur
Ya root telefona tam erisim saglamiyor mu? Eger oyleyse sayacin artmasi lazim? Kingo root bence root degil baska bisey. Mesela ben telefonu kingo ile rootlasam uygulamalari hafiza kartina tasiyabilecek miyim?hiçbi zararı yok. eğer kingoyla rootlarsan sayaç artmaz ama cf auto rootla yaparsan sayaç artar
Ya root telefona tam erisim saglamiyor mu? Eger oyleyse sayacin artmasi lazim? Kingo root bence root degil baska bisey. Mesela ben telefonu kingo ile rootlasam uygulamalari hafiza kartina tasiyabilecek miyim?