------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

muratvemine

muratvemine

Üye
I9500 i9505 boot repair tamiri sayesinde full brick s4 ler kurtarilabiliyor ;)
Jtag olayi ile anakart degistirmenize gerek yok ;)

mcdogan20

Üye
4.4.2 ye gecince gelistirici seceneklerinden art yi aktif edicem :)

Ayrica 60-65 uygulamayi devre disi brakicm.
Birkac ufak ayar yapinca ortalama 6- 6 bucuk saat ekran suresi aliriz diye dusunuyorum.
Insallah zman gostericek her seyi :)
şuanda geliştirici seçeneklerinde art-dalvik arası geçiş mümkün değil 4.4.2 de

.caner.

.caner.

Üye
Pc olmadan root atabiliyor muyuz? Stock recovery var şuan

muratvemine

muratvemine

Üye
Eski telefonuma (galaxy i9003) rom atarken
yukleme yarida kalmisti ve telim halfbrick olmustu.
Telimi krtarmak icin tekrar rom atmayi denemistim yine yarida kalmisti ve telefonum kapandi.
Hicbir sekilde acilmadi, olu gbiydi.
Uzun ugraslar sonucu jtag yapan cok saglam bir yer buldum ve iletsime gectim.Jtag yaptirdim ve 70 tl gibi ucuz bi fiyata siyrildim :)

Jtag yapan yere goturmeden once, samsung servisine gittim.
Anakartiniz degisicek baska care yok o da 500 tl civari demisti :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski telefonuma (galaxy i9003) rom atarken
yukleme yarida kalmisti ve telim halfbrick olmustu.
Telimi krtarmak icin tekrar rom atmayi denemistim yine yarida kalmisti ve telefonum kapandi.
Hicbir sekilde acilmadi, olu gbiydi.
Uzun ugraslar sonucu jtag yapan cok saglam bir yer buldum ve iletsime gectim.Jtag yaptirdim ve 70 tl gibi ucuz bi fiyata siyrildim :)

Jtag yapan yere goturmeden once, samsung servisine gittim.
Anakartiniz degisicek baska care yok o da 500 tl civari demisti :D
Evet ama bende bana gelen cihazlara aynısını denemiştim :) jtag onarımı garanti olmayan cihazlarda var :oke:

• Beğen
muratvemine

muratvemine

Üye
Evet ama bende bana gelen cihazlara aynısını denemiştim :) jtag onarımı garanti olmayan cihazlarda var :oke:

Evet ben sakaryada oturuyorum.
Telefonum fullbrick olunca, onlarca telefoncu gezdim.Sadece 2 3 tanesi "biz halledebiliriz" dediler.Ne umutlarla teslim ettim teli fakat sonuc husrandi.
Internette arastirma yaparken Istanbul/Sultanbeyli de saglam bi telefoncu buldum, saolsun 1 saatte sorunsuz bi sekilde teslim aldim teli.
Jtag yapan kisiden kisiye, elinde bulunan box lara gore degisebiliyor bu olay.
Garantisi yok malesef..

Magdur kardeslermn Allah yardimciniz olsun...

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sayacı artık olan arkadaşlar 4.4e geçmek istiyorlarsa ilk önce cwmden nandroid backup alsınlar. sonra imei gitmesi boot fail. halfbrick filan olursa rahatça geri dönebilirler şahsen ben öyle yapıcam

eminde

eminde

Üye
Yeni oyun stilimiz 4.4.2 Sağlam savunma (daha dayanıklı batarya) sağlam bi orta saha (daha iyi dizayn edilmiş işlemci performansı) son olarak da skora etki edebilen ileri uç (daha iyi oyun ve daha hızlı internet bağlantısı)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yeni oyun stilimiz 4.4.2 Sağlam savunma (daha dayanıklı batarya) sağlam bi orta saha (daha iyi dizayn edilmiş işlemci performansı) son olarak da skora etki edebilen ileri uç (daha iyi oyun ve daha hızlı internet bağlantısı)

kurdunmu ? ben şuan indiriyorum mega dan. 400kb hız ile iniyor gayet iyi :)https://www.maxicep.com/forum/konu/4-4-2-rusya-resmi-surumu-guncelleme-kies-xxufnb3.879860/ konuyu açtım4.4.2 yi kurdum. iyi gibi sorun yok 9-10 yenilik var pil olarak daha iyi geldi bana. wanam romu indiriyorum şimdi. onu kuracağım üstüne sonra ss leri atarım

KD1907

KD1907

Üye
Beyler teli rootlasam telefona ne gibi zararlari olur

KD1907

KD1907

Üye
hiçbi zararı yok. eğer kingoyla rootlarsan sayaç artmaz ama cf auto rootla yaparsan sayaç artar
Ya root telefona tam erisim saglamiyor mu? Eger oyleyse sayacin artmasi lazim? Kingo root bence root degil baska bisey. Mesela ben telefonu kingo ile rootlasam uygulamalari hafiza kartina tasiyabilecek miyim?

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ya root telefona tam erisim saglamiyor mu? Eger oyleyse sayacin artmasi lazim? Kingo root bence root degil baska bisey. Mesela ben telefonu kingo ile rootlasam uygulamalari hafiza kartina tasiyabilecek miyim?

evet

Üst Alt