------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam ben google play store a girdim ayarlar uygulama yöneticisinden. Sonra veriyi sil ve güncellemeleri kaldır yaptım sonra asphalt 8 i yükledim. Ama bi sorunum var. Google play store en baştaki haline döndü. Bunu en son sürüme nasıl güncellerim? Yani google play hizmetlerini en son sürüme nasıl güncellerim daha doğrusu.Yardımmmm@eskbxl @Nextman @Asabi Geliştirici bi yardım edin yahu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Beyler bişey sorucam ben google play store a girdim ayarlar uygulama yöneticisinden. Sonra veriyi sil ve güncellemeleri kaldır yaptım sonra asphalt 8 i yükledim. Ama bi sorunum var. Google play store en baştaki haline döndü. Bunu en son sürüme nasıl güncellerim? Yani google play hizmetlerini en son sürüme nasıl güncellerim daha doğrusu.Yardımmmm@eskbxl @Nextman @Asabi Geliştirici bi yardım edin yahu

google playi kullan biraz günceller o kendisini bi ara

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen neden hep sorun yaratıyorsun kendine anlamış değilim :D Aynen güncellemez ise telefonu sıfırlaman gerekir bilgine

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nası kullan?
Sorun işte :zzz: Ayrıca nası sıfırlamak gerekir ya :((
Bak sen birde bana sinirlerniyor.Fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir markette birkaç uygulama ara o anda market update olma ihtimali var olmazsa kurulum yapıyormuş gibi cihazı sıfırlaman gerekecek mevzu bu bir dahada oyun için telefonu kurcalama :zzz: :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Bak sen birde bana sinirlerniyor.Fabrika ayarlarına dönmek gerekebilir markette birkaç uygulama ara o anda market update olma ihtimali var olmazsa kurulum yapıyormuş gibi cihazı sıfırlaman gerekecek mevzu bu bir dahada oyun için telefonu kurcalama :zzz: :D
Yoo kurcalıcam :zzz: :D Neyse tamam saol dediklerini yapıyorum hemen

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
sait abi bu wanam romu yüklerken adonis.piti flaşlamasam nolur? çokmu gerekli birsey cihaza zarar verirmi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sait abi bu wanam romu yüklerken adonis.piti flaşlamasam nolur? çokmu gerekli birsey cihaza zarar verirmi
Senin sürüm Mk9 değilmi ? Eğer öyle olsa bile Wanam yükle demişse kurulumda hata almaman içindir bence once sürümü tazele sonra wanam yükle

KD1907

KD1907

Üye
Abi bişey sorcam google play hizmetlerine girip veriyi sil falan yapsam ya da güncellemeler kaldır yapsam sonra tekrar yükler mi kendisi en son sürümü

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Senin sürüm Mk9 değilmi ? Eğer öyle olsa bile Wanam yükle demişse kurulumda hata almaman içindir bence once sürümü tazele sonra wanam yükle

evet sürüm mk9. bende diyom ki flaşlamadan önce adonis denen şeyi flaşlayimmi? daha önce flaşlamadan kurmuştum bişey olmamıştı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KD1907

KD1907

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kutluhan 7/24 destek hattımı sandın sen beni devre dışı bırakarak da yapabilirsin.Yukarıda bak cevap yazdım

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bittim ben. Olmadı Allah belamı versin ya bi oyun için yaptığım şeye bak. Off bu sefer bittim ben varya
Neyse tamam bela falan okuma günah cıs olursun sonra.Cihazda bu tür işlemler yapma benim dediğimi yap cihazından alacaklarını al ve fabrika ayarlarına dön açılışta günceller.

KD1907

KD1907

Üye
Neyse tamam bela falan okuma günah cıs olursun sonra.Cihazda bu tür işlemler yapma benim dediğimi yap cihazından alacaklarını al ve fabrika ayarlarına dön açılışta günceller.
Ya yüklediğim oyunlar nolcak peki?

Üst Alt