Anil-D
Üye
yazıyor ss atbi tel olsa yanımda gösteririm ayrıntıları ac yazıyorYok abi yazmıyor bi de sen bakabilir misin ya?
yazıyor ss atbi tel olsa yanımda gösteririm ayrıntıları ac yazıyorYok abi yazmıyor bi de sen bakabilir misin ya?
Yok abi yazmıyor bi de sen bakabilir misin ya?

Tamam saolO
1.2.1B
TEelefona gore degisiyo olabilir ama![]()
Gerek kalmadı tamamyazıyor ss atbi tel olsa yanımda gösteririm ayrıntıları ac yazıyor
Ya beyler biri bana asphalt 8 in sadece apk sını bulabilir mi? Heryerde mod yani sınırsız para apk sı var ben normal apk istiyorum napcamO
1.2.1B
TEelefona gore degisiyo olabilir ama![]()
Motorola atrixtel ne?
niye bu kadar düstü
bir rezillik daha
Normal
bir rezillik daha
2 saat ekran süresi %70 sarj daha ne istiyorsun?
2 saat ekran süresi %70 sarj daha ne istiyorsun?
Çünkü 2 kere şarja taktimben neden senin gibi 7 saat alamıyorum
Neyi var bunun 2 saat kullanmış %30 sarj gitmiş harika iste daha nebenimki bile bu kadar degildi anormal bence
ipucu Bataryanin şişme nedenleri şarjdayken kullanmak sarj bitmeden takmak ve telefonu zorlamak bataryanın ömrünü azaltmak
benimki bile bu kadar degildi anormal bence
ipucu Bataryanin şişme nedenleri şarjdayken kullanmak sarj bitmeden takmak ve telefonu zorlamak bataryanın ömrünü azaltmak
caner film izlemese bu kadar kullanmaz2 saat ekran süresi %70 sarj daha ne istiyorsun?
Gerçekten durunca ne oluyor? Fazla zaman gecirince? Sağlığa zarar. Ha ekitap okuyor, film izliyor, veya mesaj atıyorsan tamam. Ama öyle full yük çalıştırıp yüksek bişey beklemeyin.aslında haklı bir yandan 7 saat eskiden dururdm basında ama simdi zaman kaybı bence
Yokcaner sen wanamı kullandın m8
Aynen film seyrediyodum bende magazada bi pro vardı ondan onuda kaldırmısılar oyun bide maxıceptiwanam benim için ideal bir rom kişileştirme yapabiliyosun çünküGerçekten durunca ne oluyor? Fazla zaman gecirince? Sağlığa zarar. Ha ekitap okuyor, film izliyor, veya mesaj atıyorsan tamam. Ama öyle fu ll yük çalıştırıp yüksek bişey beklemeyin.