------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya beyler bişey sorucam şimdi benim telde 1.7 gb boş yer var asphalt 8 indiriyorum oyun 1.5 gb İndirme tamamlanıyo sonra yeterli alan yok diyo ve oyunu kurmuyo napıcam? Ama oyunun 1.5 gb lık obb dosyası telde duruyo. Şimdi ben asphalt 8 in sadece apk sını yüklesem sorun çözülür mü acil yardımlarınızı bekliyorumAbi sen çözersin ya bu sorunu 2 dk bakıversen olmaz mı? @Nextman
Tekrardan neden data indiriyorsun ki ozaman ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Data indirdim zaten şu an telefonda. Ben diyorum ki şimdi sadece apk sını yüklesem sorun çözülür mü?
indirdiğin apk sürümü cihazda bulunan data dosyasıyla çalışıyorsa olur ancak unutmamalısınki apk dosyalarıda açılım yaparak kuruluyor yetersiz alan hatası alabilirsin bence cihazda yer aç oyunda takılma olmasın

KD1907

KD1907

Üye
indirdiğin apk sürümü cihazda bulunan data dosyasıyla çalışıyorsa olur ancak unutmamalısınki apk dosyalarıda açılım yaparak kuruluyor yetersiz alan hatası alabilirsin bence cihazda yer aç oyunda takılma olmasın
Nası yer açıcam ki? Gereksiz oyun veya uygulama yok zaten. Napabilirim bi yardım et ya

Anil-D

Anil-D

Üye
abi parça dedikleri nedır

KD1907

KD1907

Üye
8gb sistemde nasıl oluyorda alan yok diyor peki :)

Sana söylemedilermi ? ne için vermiştin servise ?
Full oyun yüklü telde o yüzden. Samsung 7 gb sistem dosyası yerine 3 gb sistem dosyası alsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı işte

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fu ll oyun yüklü telde o yüzden. Samsung 7 gb sistem dosyası yerine 3 gb sistem dosyası alsaydı bunların hiçbiri olmayacaktı işte
İşte bu nedenle dediğim gibi yer açmalısın yada hafıza kartına taşımalısın.

Anil-D

Anil-D

Üye
dataları hafıza kartına indirebilirsin

KD1907

KD1907

Üye
O nasıl oluyor ? bataryadada sorun varsa değiştirilir

Evet yada yüklediklerinde bir kısmından vaz geçeceksin tercihlerin belli
Abi bişey sorucam mesela asphalt 8 in en son sürümünü nerden öğrenebilirim? Play store da yazmıyor?

Anil-D

Anil-D

Üye
O nasıl oluyor ? bataryadada sorun varsa değiştirilir

Evet yada yüklediklerinde bir kısmından vaz geçeceksin tercihlerin belli
korumalik orta tus icin hani s3 de oluyorya istedim işte az gidiyor dedim orjınal bataryası ile gittimde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi bişey sorucam mesela asphalt 8 in en son sürümünü nerden öğrenebilirim? Play store da yazmıyor?
Yazar mutlaka ,forumdada genelde son sürüm yada bir altı olur ben pek okadar yüksek boyutlu oyun oynamam telefonda :oke:

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Üst Alt