------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
birsey sorucam arkadaslar bu cyanogenmod romlarda telefinun sarji bitince telefon kapali sarja takdigimda sarj simgesi gelmiyor neden?

metyuu

metyuu

Üye
Samsung S4 için 4.4.2 güncellemesi bugün güney korede başlamış. Bu ay sonuna kadar heryerde yayınlanacakmış

• Beğen
Tepkiler: KD1907, muratvemine ve aresbilir
metyuu

metyuu

Üye
Samsung S4 LTE modeli içinmiş bugün yayınlanan, kaynak aşağıda ay sonuna kadar ulusal model için yayınlanabilirmiş

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Evet başlamış. Kies üzerinden bir görüntü;

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Bize kim bilir ne zaman gelicek..

KD1907

KD1907

Üye
9500 için başladığı zaman eşzamanlı gelir. Galaxy Tab Pro (SM-T520) için 4.4.2 yüklenmiş mesela.
Birincisi 9500 e hemen başlamaz yani biraz daha zamanı var. Çünkü 9500 için test süreci başlatıldığı zaman 9505 güncellemeyi neredeyse tamamlamıştı. İkincisi hemen başlasa bile türkiye güncellemeyi en son alacak ülkelerden. Bu yüzden diyorum daha çok var diye..

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@metyuu senin dediğin i9500 için değil diğer s4ler için yayınlanmaya başlamış

metyuu

metyuu

Üye
evet, sonradan fark ettim asabi geliştirici

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişi sorcam ama büyük ihtimalle kimse cevabını veremeyecek. Neyse soruyorum, şimdi ayarlar hesaplarda aktif olan hesapkar yeşil, pasif olan hesaplar gri olarak gözüküyo dimi. Ben o pasif olam hesaplardan birine, yani e postaya tıklıyorum, hotmail olarak giriş yapıyorum, sonra başarıyla giriş yapıldı diyor, ama tekrar ayarlar hesaplara gelince pasif, yani gri gözüküyor. Ancak e postaya hotmail olarak değil de gmail olarak giriş yapınca aktif, yani yeşil olarak gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yani hem hotmail olarak giriş yapıcam hemde aktif, yani yeşil gözükecek. Nası olucak bu bilen var mı?Yardım ya lütfen

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Beyler bişi sorcam ama büyük ihtimalle kimse cevabını veremeyecek. Neyse soruyorum, şimdi ayarlar hesaplarda aktif olan hesapkar yeşil, pasif olan hesaplar gri olarak gözüküyo dimi. Ben o pasif olam hesaplardan birine, yani e postaya tıklıyorum, hotmail olarak giriş yapıyorum, sonra başarıyla giriş yapıldı diyor, ama tekrar ayarlar hesaplara gelince pasif, yani gri gözüküyor. Ancak e postaya hotmail olarak değil de gmail olarak giriş yapınca aktif, yani yeşil olarak gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yani hem hotmail olarak giriş yapıcam hemde aktif, yani yeşil gözükecek. Nası olucak bu bilen var mı?Yardım ya lütfen

sen takılma ona. çalışıyorsa sıkıntı yok

muratvemine

muratvemine

Üye
Guncelleme dha i9505 icin baslamamis, bize kdar ohoo :))

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@muratvemine hocam MK9 romuna geçtim MK8 ile arasında pek fark yok gibi siz türkiye sürümde misiniz ve kaç tane uygulamayı devre dışı bıraktınız zahmet olmazsa sayısnı söyleyebilir misiniz ?

cardanadam

cardanadam

Üye
Bu işte bir gariplik var sabah 7:30 da şarj dan çıkarttım bu saatte ne yazıyor

Üst Alt