------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben 1 gün kullandim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
En son omega kurdugumda ekran ve kilit ayarlarindan kaldirmislardi.Varsa ordan aktif et

abi orda var aktif ediyorum ama olmuyor kendi koyduklarininki duruyor nasil eski haline getiricrm? bide hu. bu pil simge sini nerden değiştiricem?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi orda var aktif ediyorum ama olmuyor kendi koyduklarininki duruyor nasil eski haline getiricrm? bide hu. bu pil simge sini nerden değiştiricem?
Romu yuklemedigim icin bilmiyorum sadece tahmin yurutuyorum omega genelde ayarlarda kendine has ayar menüsü ekler oradan bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Romu yuklemedigim icin bilmiyorum sadece tahmin yurutuyorum omega genelde ayarlarda kendine has ayar menüsü ekler oradan bakabilirsin.

kendine özel menüsü yok maalesef neyse yinede teşekkür ederim hallederim bi şekilde ben

Anil-D

Anil-D

Üye
Sana zor geliyorsa sana mod atayim

Anil-D

Anil-D

Üye
O yok ama sarj göstergesi modu var

Anil-D

Anil-D

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Anil-D

Anil-D

Üye
Ben sana apk aticam system app aticaksin

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam biliyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
Atimmi istiyomusun

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yes

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar bi sorunum var bana yardımcı olurmusun. s4 dümde Sandisk Android 64GB Ultra Micro SD Class 10 hafıza kartım var düne kadar bişey yoktu ama dünden beri içindekilerini silemiyorum biçimlendiremiyorum biçimlendiyorum herşey siliniyor telefonu kapaıp acınca aynı geri sildiklerim geliyor hafıza kartını cıkartıp pc ye taktım pcden biçimlendirmeye çalıştım ondada biçimlendirme tamamlanamdı diyor bi yardımcı olun neden böyle bişey yapıyor acaba bişeyi yoktu birden oldu :S
[TBODY][TR][TD] [/TD][/TR][/TBODY]
[TBODY][TR][TD] [/TD][/TR][/TBODY]

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim hp nin bi programı var onla biçimlendirmeyi dene eğer o da başarısız olursa hafıza kartı sizlere ömür olmuştur program da şu
HP USB Disk Storage Format Tool

Bunu indir sil eğer düzelmezse garantiye ver

yavuz580

yavuz580

Üye
eyvAllah kardeşim şimdi deneycem İNŞAALLAH olur Allah razı olsun. yardımın için.yok kardeş oda biçimlendirmiyor hata veriyor. dedigin gibi gitmiş heralde. :( garantiye ver dedinde 2yıl garantili dye aldım ama garanti belgelsini koymamıştı aldıgım adam nasıl yapacam ozman kardeş.?

Üst Alt