------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Nextman usta bugün tüm Wipe işlemlerini yaptım yazılımı yeniden yükledim sonra yine Wipe yaptım en son olarakta uygulamaları güncelledim birkere yaptı şu anakadar

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Bi bakıma haklısın tamam da ben ona kızmıyorum.
Kızdığım nokta, en son çıkan telefon için güncellemeler hemencik veriliyor bile fakat bi eskisi için aynı şey söylenmez hep 2.plana atılıyor..
s3 e de aynısı yapıldı bizede yapılıyor :S
Aynen öyle kardeşim çok haklısın. Benimde samsungun en nefret ettiğim yanı işte bu. Hep amiral gemilerine veriyo son güncellemeyi. Diğer telefonları salla onlar ne zaman alırsa artık. Ama apple öyle mi bi güncelleme dağıtıyolar almayan cihaz neredeyse yok hemde hepsi aynı anda alıyor. Bu yüzden apple yi tebrik ediyorum valla çok iyi çalışıyor adamlar

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir, LimePie ve muratvemine
LimePie

LimePie

Üye
doğru söze nedenir ama şuda var applenin az telefonu var samsung gibi değil 1 yılda 5-6 telefon çıkartıyor.Applenin bütün telefonlarına güncelleme vermesi doğal bişi

KD1907

KD1907

Üye
doğru söze nedenir ama şuda var applenin az telefonu var samsung gibi değil 1 yılda 5-6 telefon çıkartıyor.Applenin bütün telefonlarına güncelleme vermesi doğal bişi
Aynen. Bide şu var samsung sadece tablet ve telefon üretmiyorki ayrıca buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi falan daha birsürü şey. Bu yönden bakıldığında samsung biraz da haklı aslında.

muratvemine

muratvemine

Üye
Güncellemeleri hızlı versin geç vermesinde, az telefona versin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Telefona rootu çakip milletin internetini kesicam :cool:

KD1907

KD1907

Üye
.caner.

.caner.

Üye
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman usta bugün tüm Wipe işlemlerini yaptım yazılımı yeniden yükledim sonra yine Wipe yaptım en son olarakta uygulamaları güncelledim birkere yaptı şu anakadar
Umarım cihazda sorun yoktur :hmmm

muratvemine

muratvemine

Üye
Beyler benim telefonun, kasasinin 4 kosesinde de 4 tane kucuk cizik var.
Bu cizikler icin kasa degisim veya telefon degisim isteyebilirmiyim?
(TELEFONUM DAHA ONCE DEGISIME GITMISTI,SAMSUNG BANA 4 KOSESI CIZIK 0 DIYE TELEFON VERDI)

KD1907

KD1907

Üye
Beyler benim telefonun, kasasinin 4 kosesinde de 4 tane kucuk cizik var.
Bu cizikler icin kasa degisim vey telefon degisim isteyebilirmiyim?
(TELEFONUM DAHA ONCE DEGISIME GITMISTI,SAMSUNG BANA 4 KOSESI CIZIK 0 DIYE TELEFON VERDI)
İste eğer değişim yaparlarsa s4 ümü sana vericem :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Öyle de olmazki. O zaman s2 gibi ne dandik ne üst düzey telefonlara ayıp olur. Yani öyle samsung öyle bişey yaparsa sadece üst düzey telefonlara yani zenginlere verir orta halli kişileri mağdur olur bu durumdan. Yani bence böyle olur
Nası yani

WifiKill diye bi uygulama var. bu uygulama root ile çalışıyor ve uygulamanın amacı senin bağlı oldun wifi ağındaki istediğin herkesin bağlantısını kesebiliyorsun. çok zevkli bir uygulama. ben suan oteldeyim eğer bi pc bulup root yapabilirsem herkesin internetini kesicem. malum otel interneti en az 10 kişi bağlıdır internete :)

KD1907

KD1907

Üye
O kadar ihtimalsiz diyosun yani :)

Nextman ustad sen ne dusunuyorsun
Aynen öyle. Adamlar takmıyo bile. Servise yolluyorsun bazen hiçbişey yapmadan geri yolluyorlar. Hatta şey görmüştüm bi arkadaşım servise yollamıştı telefonunu 1 ay sonra aldığı telefonda çizik falan çıkmış. Bence bu işler sakat hiç verme servise daha iyi.

KD1907

KD1907

Üye
WifiKill diye bi uygulama var. bu uygulama root ile çalışıyor ve uygulamanın amacı senin bağlı oldun wifi ağındaki istediğin herkesin bağlantısını kesebiliyorsun. çok zevkli bir uygulama. ben suan oteldeyim eğer bi pc bulup root yapabilirsem herkesin internetini kesicem. malum otel interneti en az 10 kişi bağlıdır internete :)
Ahahaahah :D Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene bence :D
Servise göre değişir bence denemekten bir zarar gelmez.
Aynen ama bazı servisler 1 hafta içinde düzeltip tekrar verebiliyor. Yani tamamen şans işi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ahahaahah :D Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama bi dene bence :D
Aynen ama bazı servisler 1 hafta içinde düzeltip tekrar verebiliyor. Yani tamamen şans işi

ise yarıyor dostum. daha önce 500 kere denedim aynı işlevi gören farklı programlar da var.

KD1907

KD1907

Üye
ise yarıyor dostum. daha önce 500 kere denedim aynı işlevi gören farklı programlar da var.
Vaay iyimiş :D Yalnız diğer insanlara yazık olucak senin eğlencen yüzünden yani kul hakkı. Ama sen bilirsin yinede yapıcam diyosun yap

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam beyler daha gündüz uyardım sizi lütfen

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907

Üst Alt