------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
full wipe islemi 4 dosyali olani dir yuklemek istedigin romun 4 dosyalisini odinle flasla
dikkat et brick yapma cihazi.

muratvemine

muratvemine

Üye
hocam durum nedir 4.4.2 yüklimmi?

şu fu ll wipe nasıl yapılır? durup durduk yerde yapılsa bişey olurmu ne zaman yapılır ne işe yarar?arkadaşlar 4.4.2 custom rom yükledim beğenmedim. wipe data /cache ve dalvik yaparak stok roma döndüm ama kitkat dan kalıntı kalmışmı diye şüpheleniyorum şu fu ll wipe nasıl yapılıyor acaba ?

Bug oldugu icin mi yoksa gorsellikten dolayi mi begenmediniz?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bug oldugu icin mi yoksa gorsellikten dolayi mi begenmediniz?

Her ikisi de. az önce mk9 Hindistan romuna geçtim kalıntı varmıdır acaba mk9 romunun da 4 parçalı olanı yok ki maalesef ne yapıcam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bi yardım etseniz Ağalar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kalıntılar gitmişmidir peki?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Tekrar wipe atarsan gider

attım çoktan ama format system filan gerekmez dimi dalvike filan gerek yoktur?çok çılgınca bişey yaptım arkadaşlar :) telefona super wipe ve mega wipe attım işletim sistemi de dahil olmak üzere herşey silindi sonra odinden mj8i çaktım maksat derin temizlik olsun :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
attım çoktan ama format system filan gerekmez dimi dalvike filan gerek yoktur?çok çılgınca bişey yaptım arkadaşlar :) telefona super wipe ve mega wipe attım işletim sistemi de dahil olmak üzere herşey silindi sonra odinden mj8i çaktım maksat derin temizlik olsun :)

Batarya nasıl

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
aresbilir

aresbilir

Üye
Var mı bi gelişme asabi durum ne?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Konu içerisinde zaman zaman uyarmak zorunda kalıyorum.Lütfen ardarda mesaj yazmayınız,konudışı muhabbet etmeyiniz,gerçekten sorusu olan arkdaşların hakkını gasp etmiş olduğunuzu unutmayınız.Bu uyarımdan sonra bu kriterlere konu ve forum kurallarına uymayan mesajlar ve mesaj sahibine gereken işlemler yapılacaktır.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: .caner., xavxmaxi ve İhtiyar007
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yav bu google play dergiler pilde en üst düzeyde neden böyle üstelik devre dışı bıraktım onu?

muratvemine

muratvemine

Üye
yav bu google play dergiler pilde en üst düzeyde neden böyle üstelik devre dışı bıraktım onu?

Sen, pil kullanımındaki göstergelere pek inanma bazen saçmalıyabiliyor ;)Sözde i9500 hala test ediliyor.Stabil olmadığı söyleniyor ALLAH (C.C.)gözlerini doyursun bunların

KD1907

KD1907

Üye
Sen, pil kullanımındaki göstergelere pek inanma bazen saçmalıyabiliyor ;)Sözde i9500 hala test ediliyor.Stabil olmadığı söyleniyor ALLAH (C.C.)gözlerini doyursun bunların
Hayır kardeşim yanlış biliyorsun. Birincisi i9500 için test süreci başladı sabret biraz yakında sızdırılır ve en son resmi olarak dağıtılmaya başlanır aynısı i9505 için de olmuştu. İkincisi güncelleme zaten stabil o senin dediğin stabil olmama olayı şu güncelleme daha yeni test sürecine girdiği için öyle. Yani tam olarak güncelleme bitsin ondan sonra görürsün stabil mi değil mi

muratvemine

muratvemine

Üye
Bi bakıma haklısın tamam da ben ona kızmıyorum.
Kızdığım nokta, en son çıkan telefon için güncellemeler hemencik veriliyor bile fakat bi eskisi için aynı şey söylenmez hep 2.plana atılıyor..
s3 e de aynısı yapıldı bizede yapılıyor :S

KD1907

KD1907

Üye
Bi bakıma haklısın tamam da ben ona kızmıyorum.
Kızdığım nokta, en son telefn için güncellemeler veriliyor bile fakat bi eskisi için aynı şey söylenmez hep 2.plana atılıyor
Anlamadım :S

Üst Alt