hocam durum nedir 4.4.2 yüklimmi?
şu fu ll wipe nasıl yapılır? durup durduk yerde yapılsa bişey olurmu ne zaman yapılır ne işe yarar?arkadaşlar 4.4.2 custom rom yükledim beğenmedim. wipe data /cache ve dalvik yaparak stok roma döndüm ama kitkat dan kalıntı kalmışmı diye şüpheleniyorum şu fu ll wipe nasıl yapılıyor acaba ?
Nextman bende 4.3 yüklü bende yapsam sayaç artarmiBurda anlatımını yaptım -----Galaxy S4 GT- 9500/9505 Hard Reset Atma Anlatımı-----
Bug oldugu icin mi yoksa gorsellikten dolayi mi begenmediniz?
Hotfile gittiginden beri zorbi yardım etseniz Ağalar
(Tekrar wipe atarsan giderkalıntılar gitmişmidir peki?
Tekrar wipe atarsan gider
telefona super wipe ve mega wipe attım işletim sistemi de dahil olmak üzere herşey silindi sonra odinden mj8i çaktım maksat derin temizlik olsun 
attım çoktan ama format system filan gerekmez dimi dalvike filan gerek yoktur?çok çılgınca bişey yaptım arkadaşlartelefona super wipe ve mega wipe attım işletim sistemi de dahil olmak üzere herşey silindi sonra odinden mj8i çaktım maksat derin temizlik olsun
![]()
Verecegini de sanmiyorumHadii ben kodlari verdi diye biliyordum

Var mı bi gelişme asabi durum ne?

Batarya nasıl
yav bu google play dergiler pilde en üst düzeyde neden böyle üstelik devre dışı bıraktım onu?
Hayır kardeşim yanlış biliyorsun. Birincisi i9500 için test süreci başladı sabret biraz yakında sızdırılır ve en son resmi olarak dağıtılmaya başlanır aynısı i9505 için de olmuştu. İkincisi güncelleme zaten stabil o senin dediğin stabil olmama olayı şu güncelleme daha yeni test sürecine girdiği için öyle. Yani tam olarak güncelleme bitsin ondan sonra görürsün stabil mi değil miSen, pil kullanımındaki göstergelere pek inanma bazen saçmalıyabiliyorSözde i9500 hala test ediliyor.Stabil olmadığı söyleniyor ALLAH (C.C.)gözlerini doyursun bunların
Anlamadım :SBi bakıma haklısın tamam da ben ona kızmıyorum.
Kızdığım nokta, en son telefn için güncellemeler veriliyor bile fakat bi eskisi için aynı şey söylenmez hep 2.plana atılıyor