------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Valla bir tanıdığım aldı çok pahalı bir şey değil herhalde öğrenirsem yazarım

• Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
nasıl kuruyoruz ? anlamadım da :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
oh be tekrar asabi geliştiriciye geri döndüm

bu arada doktor bendim :)

Artık samsungu kötülemicem sonuçta sizinde dediğiniz gibi hiçbirseyi değiştirmiyor bu.

neyse arkadaşlar 4.3 mj8 Türkiye romunda sıkıntı çeken varsa UBUBEMK2 4.3 sürümü var sammobile de o sürüm çok daha stabil be batarya performansinda daha iyi sıkıntı çekenler o romu deneyebilir

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
oh be tekrar asabi geliştiriciye geri döndüm

bu arada doktor bendim :)

Artık samsungu kötülemicem sonuçta sizinde dediğiniz gibi hiçbirseyi değiştirmiyor bu.

neyse arkadaşlar 4.3 mj8 Türkiye romunda sıkıntı çeken varsa UBUBEMK2 4.3 sürümü var sammobile de o sürüm çok daha stabil be batarya performansinda daha iyi sıkıntı çekenler o romu deneyebilir
Sağol ya ama gereği yok merak etme biz "samsung"cular olarak 1-2 haftaya 4.4 kitkat güncellemesini alicaz o zaman batarya problemi falan çözülmüş olacak. Telefonun performansı artırılacak daha stabil olacak falan filan. Yani "samsung" işini iyi yapıyor anlayacağın

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Sağol ya ama gereği yok merak etme biz "samsung"cular olarak 1-2 haftaya 4.4 kitkat güncellemesini alicaz o zaman batarya problemi falan çözülmüş olacak. Telefonun performansı artırılacak daha stabil olacak falan filan. Yani "samsung" işini iyi yapıyor anlayacağın
Bence çok umutlanma :D iple 4.3 u çekmiştim :))

KD1907

KD1907

Üye
Bence çok umutlanma :D iple 4.3 u çekmiştim :))
Kitkat ın özelliklerine sammobile den bi bak istersen soylediklerimin hepsi aynen orda yazıyor. Ayrıca geçen güncelleme fos çıktı diye bu guncellemede de aynisi olacak diye bi şart yok bunu da hatırlatırim.

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Kitkat ın özelliklerine sammobile den bi bak istersen soylediklerimin hepsi aynen orda yazıyor. Ayrıca geçen güncelleme fos çıktı diye bu guncellemede de aynisi olacak diye bi şart yok bunu da hatırlatırim.
Ama herseye hazırlıklı olmamiz lazim

KD1907

KD1907

Üye
Ama herseye hazırlıklı olmamiz lazim
Evet ama ben okuyarak edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum bunları yani bu güncelleme de fos çıkabilir tabiki ama sammobile de bunlar yaziyodu eğer kitkat da dandik çıkarsa bu samsungun ya da google nin suçu.

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Büyük bir wifi sıkıntısı var. Durmadan kopuyor internette sorun yok çünkü ayni anda pcde sorun olmuyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Galaxy s5 iki farklı kasayla gelicekmis bu arada. Hem metal hem plastik. Ve plastik olan 500-600 tl falan daha pahali olacakmış

Uff amma yaptın :) bi 150 tl falan desen anlarımda bu s5 aliminyum 1800 tl desek 2300 tl plastik kasa mı çok mantıksız sanırsın işlemci farkı var.

KD1907

KD1907

Üye
Uff amma yaptın :) bi 150 tl falan desen anlarımda bu s5 aliminyum 1800 tl desek 2300 tl plastik kasa mı çok mantıksız sanırsın işlemci farkı var.
Amerikada 250 dolar fark varsa bizim ulkede 500 tl fark vardir diye dusundum yanlıs miyim?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Amerikada 250 dolar fark varsa bizim ulkede 500 tl fark vardir diye dusundum yanlıs miyim?

Bence tutarsız bir bilgi nereden okuduysan s3 1000tl s4 1600 tl arada 600 tl fark var yani alt tarafı bir arka plastik kapak için abartı bir değer ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ya biri benim attığım mesajları siliyor anlamadım gitti

KD1907

KD1907

Üye
Bence tutarsız bir bilgi nereden okuduysan s3 1000tl s4 1600 tl arada 600 tl fark var yani alt tarafı bir arka plastik kapak için abartı bir değer ;)
Bilemem valla oyle yaziyodu. Bence de cok sacma alti ustu bi metal kasa. Ve bence plastik daha iyi zaten telefonu düşürmem e o zaman niye metal kasa aliyimki telefonu agirlastirir bana bi faydasi olmaz

Üst Alt