Sağol ya ama gereği yok merak etme biz "samsung"cular olarak 1-2 haftaya 4.4 kitkat güncellemesini alicaz o zaman batarya problemi falan çözülmüş olacak. Telefonun performansı artırılacak daha stabil olacak falan filan. Yani "samsung" işini iyi yapıyor anlayacağınoh be tekrar asabi geliştiriciye geri döndüm
bu arada doktor bendim
Artık samsungu kötülemicem sonuçta sizinde dediğiniz gibi hiçbirseyi değiştirmiyor bu.
neyse arkadaşlar 4.3 mj8 Türkiye romunda sıkıntı çeken varsa UBUBEMK2 4.3 sürümü var sammobile de o sürüm çok daha stabil be batarya performansinda daha iyi sıkıntı çekenler o romu deneyebilir
Bence çok umutlanmaSağol ya ama gereği yok merak etme biz "samsung"cular olarak 1-2 haftaya 4.4 kitkat güncellemesini alicaz o zaman batarya problemi falan çözülmüş olacak. Telefonun performansı artırılacak daha stabil olacak falan filan. Yani "samsung" işini iyi yapıyor anlayacağın
iple 4.3 u çekmiştim
)Kitkat ın özelliklerine sammobile den bi bak istersen soylediklerimin hepsi aynen orda yazıyor. Ayrıca geçen güncelleme fos çıktı diye bu guncellemede de aynisi olacak diye bi şart yok bunu da hatırlatırim.Bence çok umutlanmaiple 4.3 u çekmiştim
)
Ama herseye hazırlıklı olmamiz lazimKitkat ın özelliklerine sammobile den bi bak istersen soylediklerimin hepsi aynen orda yazıyor. Ayrıca geçen güncelleme fos çıktı diye bu guncellemede de aynisi olacak diye bi şart yok bunu da hatırlatırim.
Evet ama ben okuyarak edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum bunları yani bu güncelleme de fos çıkabilir tabiki ama sammobile de bunlar yaziyodu eğer kitkat da dandik çıkarsa bu samsungun ya da google nin suçu.Ama herseye hazırlıklı olmamiz lazim
Galaxy s5 iki farklı kasayla gelicekmis bu arada. Hem metal hem plastik. Ve plastik olan 500-600 tl falan daha pahali olacakmış
bi 150 tl falan desen anlarımda bu s5 aliminyum 1800 tl desek 2300 tl plastik kasa mı çok mantıksız sanırsın işlemci farkı var.Bende oyle bi sorun yok sende var.Büyük bir wifi sıkıntısı var. Durmadan kopuyor internette sorun yok çünkü ayni anda pcde sorun olmuyor
Amerikada 250 dolar fark varsa bizim ulkede 500 tl fark vardir diye dusundum yanlıs miyim?Uff amma yaptınbi 150 tl falan desen anlarımda bu s5 aliminyum 1800 tl desek 2300 tl plastik kasa mı çok mantıksız sanırsın işlemci farkı var.
sanmam.
Samsung un bayiilerinde var mıdır bu data kablosu ? ne kadardır sizce ?
Teşekkürler amma pahali ya telefon bana 2500 tl ye falan patlayacak vu gidisleEvet media markt ta bulabilirsin 30-50 tl arası bir fiyatı
S5 mi alacaksin?Teşekkürler amma pahali ya telefon bana 2500 tl ye falan patlayacak vu gidisle
Amerikada 250 dolar fark varsa bizim ulkede 500 tl fark vardir diye dusundum yanlıs miyim?
Bilemem valla oyle yaziyodu. Bence de cok sacma alti ustu bi metal kasa. Ve bence plastik daha iyi zaten telefonu düşürmem e o zaman niye metal kasa aliyimki telefonu agirlastirir bana bi faydasi olmazBence tutarsız bir bilgi nereden okuduysan s3 1000tl s4 1600 tl arada 600 tl fark var yani alt tarafı bir arka plastik kapak için abartı bir değer![]()
ya biri benim attığım mesajları siliyor anlamadım gitti

Kim silcek moderator silmistirde sen ne yazdın yine samsung a hakaret mi etti ??![]()