------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

SirChaqaL

SirChaqaL

Üye
İnş benimkide açmaz basıma böyle işler 4,3 yüklü tek sıkıntım cok nadir de olsa bazen durduruldu hatasi gelebiliyor bazı oyunlarda sarj konusunda sıkıntım yok :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu dışı konuşan ve haddi aşan konuşmalar yapan arkadaşlar forumdan uzaklaştırma alacağınızı hatırlatırım son kez ! ! ! .Sürekli konuşmalarınıza dikkat etmenizi hem özelden hemde konu içinden belirttim.

• Beğen
Tepkiler: aresbilir, cardanadam ve .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Bende banlanıcam mı ya @Nextman

KD1907

KD1907

Üye
Böyle gereksiz mesajları yazmaya devam ederseniz önce uyarı devamında banlanırsınız.
Ya ben bişey demiyorum ki sende gördün abi adam diyoki hedefim daha fazla samsung düşmanı kazandırmak falan filan. Telefona etmediği hakareti bırakmadı ben de sinirlendim napıyım. Madem kendi malın dandik neden bütün s4 leri kötülüyosunki?Bu arada @.caner. Kardeşim senin pil ömrün neden düştü? Kod yüzünden mi? Eğer kod yüzündense benim sebep olduğum bişey mi?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Ya ben bişey demiyorum ki sende gördün abi adam diyoki hedefim daha fazla samsung düşmanı kazandırmak falan filan. Telefona etmediği hakareti bırakmadı ben de sinirlendim napıyım. Madem kendi malın dandik neden bütün s4 leri kötülüyosunki?Bu arada @.caner. Kardeşim senin pil ömrün neden düştü? Kod yüzünden mi? Eğer kod yüzündense benim sebep olduğum bişey mi?
Senin yüzünden diye birşey demedim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurallar acik arkadaşlar rapor edin gereken yapılır. Diyaloğa girerseniz sizde zarar görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, cardanadam ve .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Bişey dicem biri mesajları mı sildi?

Üst Alt