Senyor Keş
Kapalı Hesap
katılıyorum şarjım muhteşemdi öldü
umarım artık bana "S4 çok iyi senin telefonunda sorun var" demessinuz
katılıyorum şarjım muhteşemdi öldü
Kod ile sorun oldu !umarım artık bana "S4 çok iyi senin telefonunda sorun var" demessinuz
Ne diyosun ya sen?! Ben mi dedim kodu gir diye?! Saçma saçma konuşma şurda. Bide adımı doğru yazabilsen bari adımı yazarken çarpılmış.ozaman asdfghjkl99u kına
şaka şaka
Ne diyosun ya sen?! Ben mi dedim kodu gir diye?! Saçma saçma konuşma şurda. Bide adımı doğru yazabilsen bari adımı yazarken çarpılmış.
hemen sinirlendinAhahaha çok komikti ya şakan.şaka yaptım yahemen sinirlendin
Ahahaha çok komikti ya şakan.
S4 ÇOK ÇOK İYİ Bİ TELEFON SENİN DANDİK S4 ÜNDE SORUN VARumarım artık bana "S4 çok iyi senin telefonunda sorun var" demessinuz
S4 ÇOK ÇOK İYİ Bİ TELEFON SENİN DANDİK S4 ÜNDE SORUN VAR
Böyle gereksiz mesajları yazmaya devam ederseniz önce uyarı devamında banlanırsınız.Bende banlanıcam mı ya @Nextman
Ya ben bişey demiyorum ki sende gördün abi adam diyoki hedefim daha fazla samsung düşmanı kazandırmak falan filan. Telefona etmediği hakareti bırakmadı ben de sinirlendim napıyım. Madem kendi malın dandik neden bütün s4 leri kötülüyosunki?Bu arada @.caner. Kardeşim senin pil ömrün neden düştü? Kod yüzünden mi? Eğer kod yüzündense benim sebep olduğum bişey mi?Böyle gereksiz mesajları yazmaya devam ederseniz önce uyarı devamında banlanırsınız.
Senin yüzünden diye birşey demedim.Ya ben bişey demiyorum ki sende gördün abi adam diyoki hedefim daha fazla samsung düşmanı kazandırmak falan filan. Telefona etmediği hakareti bırakmadı ben de sinirlendim napıyım. Madem kendi malın dandik neden bütün s4 leri kötülüyosunki?Bu arada @.caner. Kardeşim senin pil ömrün neden düştü? Kod yüzünden mi? Eğer kod yüzündense benim sebep olduğum bişey mi?
Tamamdır abiKurallar acik arkadaşlar rapor edin gereken yapılır. Diyaloğa girerseniz sizde zarar görürsünüz.
Benim yüzümden mi? Peki neden?Senin yüzünden diye birşey demedim.
Hayır kodun sorunuTamamdır abi
Benim yüzümden mi? Peki neden?

Evet @Nextman sildiBişey dicem biri mesajları mı sildi?