------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Samsungtan uzak durmak en iyisi

KD1907

KD1907

Üye
aynen

bu arada bende baktım şimdi hakikaten 3dk %1 sarj gidiyor çok kötü bir durum
Ya o sorun her akıllı telefonda var senin dediğin gibi.. Ayrica ne yaparken 3 dakikada % 1 gidiyor şarjın? Ben 8 dakikadır internetteyim %1 şarjım gitti..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya o sorun her akıllı telefonda var senin dediğin gibi.. Ayrica ne yaparken 3 dakikada % 1 gidiyor şarjın? Ben 8 dakikadır internetteyim %1 şarjım gitti..

normal dolaşırken işte 3dkda yüzde 1 gidiyor bende o kodu yapıcam sen %76dayken yapmistin dimi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaş media marktan telefon alacaksan bakmadan alacaksın baksanda bakmasanda kazık gibi giriyor zaten adama bana olduğu gibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya bu şarj problemine taktın sait iphone kullanan adam bile bu stabilliğe rağmen günde 2 kez sarj ediyorum diyor senin s4 te sıkıntı var galiba...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ya bu şarj problemine taktın sait iphone kullanan adam bile bu stabilliğe rağmen günde 2 kez sarj ediyorum diyor senin s4 te sıkıntı var galiba...

yok sıkıntı sadece sarjda o sıkıntıyı yapamanin allah belasını versin Koreli herifler tam bir düzembaz afedersin paranın olduğu yere sırtını dönmüyor adamlar bunlar iyi bi dersi haketti inşallah güney korenin ekonomisi batar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sizce yeni batarya almak mantıklı olurmu sorun düzelmez diye korkuyorum malum telefon samsung ne zaman ne olacağı belli olmuyor

KD1907

KD1907

Üye
Ya inşallah s5 i çıkarırken geberirler.. Niye diye sorarsanız hem s4 ün değeri azalacak hem samsungun amiral gemisi olma özelliğini kaybedecek hem de ucuzlayacak falan.. Of ya

Üst Alt