Play edition ne ya?S4 play edition şu an 4.4.2 yi kullanıyor maalesef tamamen teknoloji karaborsacılığı
Yok ya o kadarda kötü değil abartma sende.. Ama güncelleme konusunda gerçekten ayıp ediyor diyim.Samsungtan uzak durmak en iyisi
Play edition ne ya?
Neyse ya gelir bizede.. 10 yıl sonra..s4ün touchwiz arayüzü olmayan versiyonu yani sade google arayüzü var nexuslardaki gibi
Neyse ya gelir bizede.. 10 yıl sonra..
Ya o sorun her akıllı telefonda var senin dediğin gibi.. Ayrica ne yaparken 3 dakikada % 1 gidiyor şarjın? Ben 8 dakikadır internetteyim %1 şarjım gitti..aynen
bu arada bende baktım şimdi hakikaten 3dk %1 sarj gidiyor çok kötü bir durum
Ya o sorun her akıllı telefonda var senin dediğin gibi.. Ayrica ne yaparken 3 dakikada % 1 gidiyor şarjın? Ben 8 dakikadır internetteyim %1 şarjım gitti..
Aynen % 76.normal dolaşırken işte 3dkda yüzde 1 gidiyor bende o kodu yapıcam sen %76dayken yapmistin dimi?
normal dolaşırken işte 3dkda yüzde 1 gidiyor bende o kodu yapıcam sen %76dayken yapmistin dimi?
Media marktan alanlarda sadece bu sıkıntı var

Ya bu şarj problemine taktın sait iphone kullanan adam bile bu stabilliğe rağmen günde 2 kez sarj ediyorum diyor senin s4 te sıkıntı var galiba...
AhahaMedia marktan alanlarda sadece bu sıkıntı var
Sende masus media markttan aldığını yüzüne vuruyomus gibi 
AhahaSende masus media markttan aldığını yüzüne vuruyomus gibi

evetNasi yani? Temassız kontrol air wiev falan mi?
Tamam saol