Mem_et
Üye
O Çarpı işaretleri Ne ifade ediyor bendede oluyor dA....Dikkat edersen çarpı işaretleri var minik minik ses ayarlarına baktım. Mesajın geldiğini mesajlara girince görüyorum yoksa ekrana da düşmüyor bildirimlerede seste gelmiyor
O Çarpı işaretleri Ne ifade ediyor bendede oluyor dA....Dikkat edersen çarpı işaretleri var minik minik ses ayarlarına baktım. Mesajın geldiğini mesajlara girince görüyorum yoksa ekrana da düşmüyor bildirimlerede seste gelmiyor
Kardeş herkes kendi ilgisini çekene göre cevaplıyo benim iki gün önce ki yazdığım sorun da yalan olduYa benim sorumu da cevaplasanız? :S
Ya ne biliyim merak ettim de sordum belki önemli birşeydir diye ama cevap alamayınca bidaha yazıyım dedim cevaplar mısınız diye. Cevaplamazlarsa da sıkıntı değil bilmiyolardır ya da cevaplamak zorunda değiller.. Ama cevaplarsanız da iyi olur yaniKardeş herkes kendi ilgisini çekene göre cevaplıyo benim iki gün önce ki yazdığım sorun da yalan oldu![]()

Bende olan kadarıyla söyleyeyim Bir bildirimin vardır ondan sanırım...Ya benim sorumu da cevaplasanız? :S
Bildirim değil bana bildirim gelince yanıp sönmüyor o ışık.. Ayrıca izlediğim tüm yabancı videolarda yanıp sönüyordu hepsine bildirim gelmemiştir heralde diye düşünüyorum..Bende olan kadarıyla söyleyeyim Bir bildirimin vardır ondan sanırım...
Benimkinde Ya bildirim gelende yada şarj sorunu olduğunda öğle oluyor onları bilmiyorum....Bildirim değil bana bildirim gelince yanıp sönmüyor o ışık.. Ayrıca izlediğim tüm yabancı videolarda yanıp sönüyordu hepsine bildirim gelmemiştir heralde diye düşünüyorum..
Ya bilen biri var mı çok merak ettim ne acaba?Arkadaşlar internette şey diyolar hafıza kartını biçimlendirirsen ısınma problemi yaşamazsın diye sizce bu doğru olabilir mi?Benimkinde Ya bildirim gelende yada şarj sorunu olduğunda öğle oluyor onları bilmiyorum....
Kullan 2 gün kartsız bak aradaki farka ben bi etkisi olduğunu sanmıyorumYa bilen biri var mı çok merak ettim ne acaba?Arkadaşlar internette şey diyolar hafıza kartını biçimlendirirsen ısınma problemi yaşamazsın diye sizce bu doğru olabilir mi?
Pardon ya ben sd cardla hafıza kartını karıştırdım pardonPeki bişi daha dicem. Bu ısınma sorunu ve şarjın çabuk bitmesi sorunu neredeyse her akıllı telefonda mı var? Bide iron man 3 bende hafif hafif kasıyor bu telefona doğru düzgün optimize edilmediğinden kaynaklanıyor olabilir mi çünkü ben gta san andreas oynuyorum 2 gb oyun ama 0 kasma.Kullan 2 gün kartsız bak aradaki farka ben bi etkisi olduğunu sanmıyorum
Pardon ya ben sd cardla hafıza kartını karıştırdım pardonPeki bişi daha dicem. Bu ısınma sorunu ve şarjın çabuk bitmesi sorunu neredeyse her akıllı telefonda mı var? Bide iron man 3 bende hafif hafif kasıyor bu telefona doğru düzgün optimize edilmediğinden kaynaklanıyor olabilir mi çünkü ben gta san andreas oynuyorum 2 gb oyun ama 0 kasma.
Peki ısınma sorunu ve yazdığım iron man 3 sorunu?sarj sorunu hemen hemen her akıllı telefonda var ama hepsi normal kullanımda çok rahat 1gunu çıkartacak kapasitede.bizimkisi ile exynous işlemci kullandıgi için şarjın anasını aglatiyor
Yakında bende gruba geliyorum... Bir üst seviyenin tadına bakalım.

Caner cidden ben ne yaptim bu kodu girip arama tuşuna basıp quick starta basarak? Sarjim çok daha iyi gidiyor.
Hadi be. Niye tekrar kötüesiyoki? Off ya bunu öğrendiğim kötü oldubi süre şarjın iyi gider sonra tekrar kötüleşecek aynısı bana da oldu
Hadi be. Niye tekrar kötüesiyoki? Off ya bunu öğrendiğim kötü oldu
Yoo benim 1 saat falan oldu ama hala iyi gidiyor şarjı.maalesef dostum bak bi yarım saat sonra filan eskisi gibi hızlı gidecek sarj bu 4.3 Türkiye sürümü böyle maalesef ben MK8e gececektim ama birsürü ivirzivir uygulama var diye geçmiyorum yeni bataryaya param olsa direk alicam ama oda yok