------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Mem_et

Mem_et

Üye
Dikkat edersen çarpı işaretleri var minik minik ses ayarlarına baktım. Mesajın geldiğini mesajlara girince görüyorum yoksa ekrana da düşmüyor bildirimlerede seste gelmiyor
O Çarpı işaretleri Ne ifade ediyor bendede oluyor dA....

KD1907

KD1907

Üye
Kardeş herkes kendi ilgisini çekene göre cevaplıyo benim iki gün önce ki yazdığım sorun da yalan oldu ;)
Ya ne biliyim merak ettim de sordum belki önemli birşeydir diye ama cevap alamayınca bidaha yazıyım dedim cevaplar mısınız diye. Cevaplamazlarsa da sıkıntı değil bilmiyolardır ya da cevaplamak zorunda değiller.. Ama cevaplarsanız da iyi olur yani :D :D

KD1907

KD1907

Üye
Bende olan kadarıyla söyleyeyim Bir bildirimin vardır ondan sanırım...
Bildirim değil bana bildirim gelince yanıp sönmüyor o ışık.. Ayrıca izlediğim tüm yabancı videolarda yanıp sönüyordu hepsine bildirim gelmemiştir heralde diye düşünüyorum..

Mem_et

Mem_et

Üye
Bildirim değil bana bildirim gelince yanıp sönmüyor o ışık.. Ayrıca izlediğim tüm yabancı videolarda yanıp sönüyordu hepsine bildirim gelmemiştir heralde diye düşünüyorum..
Benimkinde Ya bildirim gelende yada şarj sorunu olduğunda öğle oluyor onları bilmiyorum....

KD1907

KD1907

Üye
Benimkinde Ya bildirim gelende yada şarj sorunu olduğunda öğle oluyor onları bilmiyorum....
Ya bilen biri var mı çok merak ettim ne acaba?Arkadaşlar internette şey diyolar hafıza kartını biçimlendirirsen ısınma problemi yaşamazsın diye sizce bu doğru olabilir mi?

eminde

eminde

Üye
Ya bilen biri var mı çok merak ettim ne acaba?Arkadaşlar internette şey diyolar hafıza kartını biçimlendirirsen ısınma problemi yaşamazsın diye sizce bu doğru olabilir mi?
Kullan 2 gün kartsız bak aradaki farka ben bi etkisi olduğunu sanmıyorum

KD1907

KD1907

Üye
Kullan 2 gün kartsız bak aradaki farka ben bi etkisi olduğunu sanmıyorum
Pardon ya ben sd cardla hafıza kartını karıştırdım pardonPeki bişi daha dicem. Bu ısınma sorunu ve şarjın çabuk bitmesi sorunu neredeyse her akıllı telefonda mı var? Bide iron man 3 bende hafif hafif kasıyor bu telefona doğru düzgün optimize edilmediğinden kaynaklanıyor olabilir mi çünkü ben gta san andreas oynuyorum 2 gb oyun ama 0 kasma.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Pardon ya ben sd cardla hafıza kartını karıştırdım pardonPeki bişi daha dicem. Bu ısınma sorunu ve şarjın çabuk bitmesi sorunu neredeyse her akıllı telefonda mı var? Bide iron man 3 bende hafif hafif kasıyor bu telefona doğru düzgün optimize edilmediğinden kaynaklanıyor olabilir mi çünkü ben gta san andreas oynuyorum 2 gb oyun ama 0 kasma.

sarj sorunu hemen hemen her akıllı telefonda var ama hepsi normal kullanımda çok rahat 1gunu çıkartacak kapasitede.bizimkisi ile exynous işlemci kullandıgi için şarjın anasını aglatiyor

KD1907

KD1907

Üye
sarj sorunu hemen hemen her akıllı telefonda var ama hepsi normal kullanımda çok rahat 1gunu çıkartacak kapasitede.bizimkisi ile exynous işlemci kullandıgi için şarjın anasını aglatiyor
Peki ısınma sorunu ve yazdığım iron man 3 sorunu?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
MK9 sürümüne root yapabilen varmı? ben denim yapamadım samsung yeni 4.3 sürümlerinde tüm güvenlik açıklarini kapatıyor galuav

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bisey dicem yanlışlıkla telefonun sarj süresini uzattim anlatıyorum nasıl yaptığımı:
Telefonun ısısını ölçmek için bi kod vardi onu girdim arama tuşuna bastım sonra bi ekran geldi quick starta bastım şarj% 5 düştü ama 10 dakika internette dolasiyorum % 1 sarji gidiyor :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yakında bende gruba geliyorum... Bir üst seviyenin tadına bakalım.

KD1907

KD1907

Üye
Caner cidden ben ne yaptim bu kodu girip arama tuşuna basıp quick starta basarak? Sarjim çok daha iyi gidiyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yakında bende gruba geliyorum... Bir üst seviyenin tadına bakalım.

hoşgeldin şimdiden ace2 den kurtuluş için doğru bir yol olmasa da umarım sıkıntı çekmezsin malum eski sayfalarda kalp krizi geçiriyordum :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Caner cidden ben ne yaptim bu kodu girip arama tuşuna basıp quick starta basarak? Sarjim çok daha iyi gidiyor.

bi süre şarjın iyi gider sonra tekrar kötüleşecek aynısı bana da oldu

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Hadi be. Niye tekrar kötüesiyoki? Off ya bunu öğrendiğim kötü oldu

maalesef dostum bak bi yarım saat sonra filan eskisi gibi hızlı gidecek sarj bu 4.3 Türkiye sürümü böyle maalesef ben MK8e gececektim ama birsürü ivirzivir uygulama var diye geçmiyorum yeni bataryaya param olsa direk alicam ama oda yok

KD1907

KD1907

Üye
maalesef dostum bak bi yarım saat sonra filan eskisi gibi hızlı gidecek sarj bu 4.3 Türkiye sürümü böyle maalesef ben MK8e gececektim ama birsürü ivirzivir uygulama var diye geçmiyorum yeni bataryaya param olsa direk alicam ama oda yok
Yoo benim 1 saat falan oldu ama hala iyi gidiyor şarjı.

Üst Alt