------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
*2767*3855# tuşla formatlama başlar ilk aldığında içinde olan uygulamalar yerlerini alır formatlamak veya resetlemek sürümünü etkilemez dolayısı ile garantilik bi sorun da çıkmaz ama senin yükleyip yedeğini almadığın hiç bir şey kalmaz
peki tamam teşekkürler..

eminde

eminde

Üye
Dün 1 bugün 2 aga ne formatı ayrıyeten

KD1907

KD1907

Üye
eminde

eminde

Üye
İron man 3 kasıyor başka hiçbişey kasmıyor telefonda. Bende takıntılıyım o yüzden format atıcam. Sence düzelir mi?
Aga bana soracak olursan telefonun işlevleri ile alakalı bi sorunda formatlama düşünülebilir ama oyun için cihazı resetlemek bana pek mantıklı gelmiyor

KD1907

KD1907

Üye
Aga bana soracak olursan telefonun işlevleri ile alakalı bi sorunda formatlama düşünülebilir ama oyun için cihazı resetlemek bana pek mantıklı gelmiyor
Resetledim bile :)

.caner.

.caner.

Üye
Pil sorunu mu??
Pehh.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İron man 3 kasıyor başka hiçbişey kasmıyor telefonda. Bende takıntılıyım o yüzden format atıcam. Sence düzelir mi?

iron man3 kasmasi normal o oyunda sorun var çünkü bende de öyle

• Beğen
Tepkiler: .caner.
yavuz580

yavuz580

Üye
hocam Telefonunda hotmail uygulaması derken hangisi oluyor o g mail var onumu sildiyorsunuz.

KD1907

KD1907

Üye
iron man3 kasmasi normal o oyunda sorun var çünkü bende de öyle
Ya şimdi mi söylenir bu :(:(Ya beyler bişey daha sorucam ben telefonu resetledim ama bi sorunum var. Zaten telefon 9 gb veriyo resetledikten sonra sıfırlanması lazım ama bende 1 gb kullanılıyor olarak gösteriyo ama daha hiçbişey yüklü değil napıcam acil?

.caner.

.caner.

Üye
Ya şimdi mi söylenir bu :(:(Ya beyler bişey daha sorucam ben telefonu resetledim ama bi sorunum var. Zaten telefon 9 gb veriyo resetledikten sonra sıfırlanması lazım ama bende 1 gb kullanılıyor olarak gösteriyo ama daha hiçbişey yüklü değil napıcam acil?
Bende de böyle

eminde

eminde

Üye
Ön
Önbellek de kalanlardır muhtemelen kalmaması lazım ama bide orayı sıfırla
hocam Telefonunda hotmail uygulaması derken hangisi oluyor o g mail var onumu sildiyorsunuz.
Markette outlook olarak geçiyor

• Beğen
Tepkiler: yavuz580
KD1907

KD1907

Üye
Ayarlar uygulama yöneticisi 3 tık sola kaydır çalışan a gel sağ üste önbellek yazısını görürsün ordan uygulamaları sıfırla
Dediklerini yaptım ama sıfırla falan yok sadece uygulamalar geldi böyle aşağıya doğru touchwiz falan var napcam

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Dediklerini yaptım ama sıfırla falan yok sadece uygulamalar geldi böyle aşağıya doğru touchwiz falan var napcam

ya bak telefonun sesartirma orta tuş ve güç tuşuna aynı anda 15sn basılı tut sonra samsung yazısı gelecek ve wipecachepartition ve wipe Data factory reset olacak o iki seçeneği ses butonlarıni kullanarak uygula sonra reboot system now de işlem tamamdır

yavuz580

yavuz580

Üye
outlook bende yüklü degilki ama hocam bende sadece hotmail diye g mail var ?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar 4.3 de hangi uygulamaları devre dışı bırakırsak ram rahatlar?

eminde

eminde

Üye
Ayarlar kayıt yeri önbelleklenen veriler burdan da bi kontrol et
Kardeş uygulamaları teker teker kontrol et formatla düzelmediğine göre servise göstermen yararına olabilir çakışan sistem uygulamaları bu hatanın en büyük sebebi

Üst Alt