ya bu 4.3 güncellemesinden hala haber yok mu ya çoğu ülkeye 2.ci 4.3 güncellemesi geldi bize hala yok nedense
Kardeş mağazaları bilmem ama toptan telefon malzemesi satan yerler var ben sandİsk class 10 64gb Micro sd kartı 100 tl ye aldım kılıf olarak da spigen neo hybrid kılıfı tek geçerim rakibi bence yokYeni kap aldım beylerAslında hafıza kartı da alicaktim ama 8 gb si 30 tl diyo kim verir ya bi hafıza kartı için 30 tl yi? O yüzden almadım bende.. Batarya ya da baktım yok ya hicbiyerde satilmiyo nerden bulabilirim sizce? (Internet üzerinden değil)
Benim sorunuma cevap verecek kimse yok mu? Arkadaslar google+ ile ilgili bişey sormuştum. Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Arkadaşım zaten devre dışı daha öncede okursan yazdım. Devre dışı olduğu halde ve internet kapalı olduğu halde % 28 şarj yeme 4 saat 46 dk lik bi pil harcama olayı var devre dışı olduğu halde nasıl oluyor sorunum böyle daha önce de yazdımdostum ayarlardan uygulama yöneticisine gir orda google+ uygulamasıni devre dışı bırak sorunun düzelecektir.
Arkadaşım zaten devre dışı daha öncede okursan yazdım. Devre dışı olduğu halde ve internet kapalı olduğu halde % 28 şarj yeme 4 saat 46 dk lik bi pil harcama olayı var devre dışı olduğu halde nasıl oluyor sorunum böyle daha önce de yazdım![]()
Toptan telefon malzemesi satan bir yer bulursam alıcam zaten ama yok. Toptan kılıf satan bi yerde neo hybrid aldım fakat hiçbir yerde bulamadım hafıza kartı satan toptancı.. İnternetten de sipariş edemiyorum çünkü güvenemiyorum sahtekarlar falan var.. Ne yapacağımı şaşırdım valla..Ka
Kardeş mağazaları bilmem ama toptan telefon malzemesi satan yerler var ben sandİsk class 10 64gb Micro sd kartı 100 tl ye aldım kılıf olarak da spigen neo hybrid kılıfı tek geçerim rakibi bence yok
Bende sayaç yok kiTam olarak ne demek istediğini anlamadim caner custom rom yuklemede sayac zaten artar![]()
4.2 deyim ben hâlâbrick oldu :SS::SS:S:S:SS:yardım edebilecek olan biri ??Uygulama yöneticisine gir sol tıklatıp uygulama tercihlerini sıfırla dediğinde o uyarıyı bi daha almaman lazım.Android.process.acore hatası ve çözümü nedir arkadaşlar ya s4de bu hatayı veriyor bişey yüklüyemiyorum telefon donup duruyor o hata gelip duruyor bişeyde yapamıyorum bu s4 kadar sorun lu telefon daha görmedim
brick nasıl düzeltirim ? saat 6.30 a kadar :SUygulama yöneticisine gir sol tıklatıp uygulama tercihlerini sıfırla dediğinde o uyarıyı bi daha almaman lazım.
Telefonunda hotmail uygulaması yüklü mü varsa eğer onu kaldırıp denesene yine uyarı gelecek mi sanırım seninki uygulama kaynaklı formatla düzeltemediysen eğeryaptım hocam hemde kac kez evet biraz kayboluyor fakat mesela markette bi programın güncellemesini yükledigi zaman niye aynısını yapıyor canlı duvar kagıtlarınada hiç girmiyor girdigim zman canlı duvar kagıdı secici durdulurdu diye hata veriyor kac kez format attım yüklme yapınca yine bu hatayı veriyor format atmakta işe yaramıyor neden oldugunu anlamadım hocam bu hatanın. sadece bendemi var acaba?
İlla bitmesini beklemene gerek yok, istersen %30-%40 larda takabilirsin şarja. Çünkü telefon 0 dan 100 e çıkarken daha büyük enerji tüketecektir ve bu da bataryayı yorar.Arkadaşlar 4 soru sorucam.arkadaşlar merhaba bir sorum olacak sizce şarja yüzde kaçtayken takmak lazım???
*2767*3855# tuşla formatlama başlar ilk aldığında içinde olan uygulamalar yerlerini alır formatlamak veya resetlemek sürümünü etkilemez dolayısı ile garantilik bi sorun da çıkmaz ama senin yükleyip yedeğini almadığın hiç bir şey kalmazİlla bitmesini beklemene gerek yok, istersen %30-%40 larda takabilirsin şarja. Çünkü telefon 0 dan 100 e çıkarken daha büyük enerji tüketecektir ve bu da bataryayı yorar.Arkadaşlar 4 soru sorucam.
1- Telefona nasıl reset atabilirim?
2- Telefona reset attıktan sonra kendi hafızasındaki uygulamalar da silinir mi?
3- Telefon 4.3 te mi kalır yoksa 4.2 ye mi geçer?
4- Telefon garantisine bişey olur mu?