------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Aynı anda kullanılmıyor. Birisi az şarj tüketen uygulamalarda diğeri çok şarj tüketen uygulamalarda kullanılıyor. Yani ikisi asla aynı görevde kullanılmıyor. Yeni gelen güncellemeyle 8 çekirdek aynı anda kullanılabilecekmiş öyle diyolar ama bilemem. Samsung ilk önce şu şarj sorununu halletsin de o zaman 8 çekirdeğe bakarız..

aynen ben haftaya batarya alacağım.

yaw 4.2.2 deyken bazı kişiler 4.3 ile 8 çekirdegin aktif olacağını söylüyordu 4.4 ile mi geliyor benim haberim yok valla bu arada keşke 4.3e geçmeseydin 4.2 daha iyiydi

KD1907

KD1907

Üye
aynen ben haftaya batarya alacağım.

yaw 4.2.2 deyken bazı kişiler 4.3 ile 8 çekirdegin aktif olacağını söylüyordu 4.4 ile mi geliyor benim haberim yok valla bu arada keşke 4.3e geçmeseydin 4.2 daha iyiydi
Ben ikisine de baktım güncellemeden önce. Aralarında bi fark yokki ikisi de aynı gibi geldi bana ama bilemem. Bende bugün hafıza kartı ve kılıf alıcam.. Bide bataryalara bakıcam eğer iyiyse batarya da alabilirim ama..Arkadaşlar bişey daha sorucam. Şu geliştirici ayarlarındaki animasyon şeylerini en düşüğe alsak ne gibi değişiklikler olur telefonda? Ya da arkaplanda çalışan uygulamaları tek işlem yapsak neler değişir? Bunların hepsi oyunlarda falan telefonun kasmaması içinmiş ama bende karasız kaldım şimdi telefona bi zararı falan olmasın bu ayarların?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
ya daha demin 2 kere dondu telefon bu mj8 Türkiye sürümünde zaman zaman sıkıntı yaşıyorum ben sizde de oluyor mu?

KD1907

KD1907

Üye
ya daha demin 2 kere dondu telefon bu mj8 Türkiye sürümünde zaman zaman sıkıntı yaşıyorum ben sizde de oluyor mu?
Bişey sorcam bende niye hiç donmuyor telefon? Ya da bi gram kasma yapmıyor? Sadece sende var bu sorunlar bence telefonu sat kendine güzel bi 3310 al.. Hem ucuz hem şarjı da gider 1 yıl..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bişey sorcam bende niye hiç donmuyor telefon? Ya da bi gram kasma yapmıyor? Sadece sende var bu soru lar bence telefonu sat kendine güzel bi 3310 al.. Hem şarjı da gider 1 yıl..

dostum sen gidip samsungun kendi mağazasından almışsin ben akıl edemedim doğrusu gidip Türkiyenin en iğrenç teknoloji marketi olan media marktan aldım aklım başıma geldi artik benden söylemesi media Marktan bişey almayin

KD1907

KD1907

Üye
dostum sen gidip samsungun kendi mağazasından almışsin ben akıl edemedim doğrusu gidip Türkiyenin en iğrenç teknoloji marketi olan media marktan aldım aklım başıma geldi artik benden söylemesi media Marktan bişey almayin
En güvenilir kendi mağazası bence.. Hem dandik mal satmıyolarda.. Ben ordan aldım 16 gb hafıza kartı da verdiler.. 1600 e almıştım ben kendi mağazasından sen kaça aldın ve ne zaman aldın media markt tan?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
valla hocam iyi fiyata almışsın. ben media markt Beylikdüzü mağazasindan aldım 1700tlye ama 5 ay önce idi yanında hediye falanda vermediler. ilk 1 ay sorun yoktu sonra kasma donma sorunu baş gösterdi akabinde şarj sorunu... çok pismanim şuan keşke iPhone 5 veya htc one alsaydim diyorum bir arkadaşım daha vardı oda s almıştı beğenmedi iade etti htc one aldı şuan çok memnun. ah rabbim biz o günleri görebilecekmiyiz şarj sorunsuz donmasız cihazlar ah samsung ah

KD1907

KD1907

Üye
valla hocam iyi fiyata almışsın. ben media markt Beylikdüzü mağazasindan aldım 1700tlye ama 5 ay önce idi yanında hediye falanda vermediler. ilk 1 ay sorun yoktu sonra kasma donma sorunu baş gösterdi akabinde şarj sorunu... çok pismanim şuan keşke iPhone 5 veya htc one alsaydim diyorum bir arkadaşım daha vardı oda s almıştı beğenmedi iade etti htc one aldı şuan çok memnun. ah rabbim biz o günleri görebilecekmiyiz şarj sorunsuz donmasız cihazlar ah samsung ah
:D bende kasma donma sorunu yokta şarj sorunu var.. Onu da 4.4 güncellemesiyle çözerlerse dünyanın en mutlu insanlarından biri olucam yemin ediyorum :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
KD1907

KD1907

Üye
hayat size güzel be kardeşim
Yok be :D O kadarda değil ama cihazdan memnunum şu an.. Keşke sende vatandan falan alsaydın oralar daha güvenilir oluyor.. Ama sen en ucuz yerden almak istedin heralde orası da dandik çıktı dimi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yok be :D O kadarda değil ama cihazdan memnunum şu an.. Keşke sende vatandan falan alsaydın oralar daha güvenilir oluyor.. Ama sen en ucuz yerden almak istedin heralde orası da dandik çıktı dimi?

aynen

KD1907

KD1907

Üye
Yeni kap aldım beyler :D Aslında hafıza kartı da alicaktim ama 8 gb si 30 tl diyo kim verir ya bi hafıza kartı için 30 tl yi? O yüzden almadım bende.. Batarya ya da baktım yok ya hicbiyerde satilmiyo nerden bulabilirim sizce? (Internet üzerinden değil)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yeni kap aldım beyler :D Aslında hafıza kartı da alicaktim ama 8 gb si 30 tl diyo kim verir ya bi hafıza kartı için 30 tl yi? O yüzden almadım bende.. Batarya ya da baktım yok ya hicbiyerde satilmiyo nerden bulabilirim sizce? (Internet üzerinden değil)

dostum herhangi bir samsung mağazasında satılıyor. mesela telefonu satın aldığın yere git orda satılır

KD1907

KD1907

Üye
Tamamdır saol

KD1907

KD1907

Üye
Ya ben yeni tapatalk yükledimde bi soru sorucam:
Biriyle mesajlasirken mesaj atiyorum sonra konuşmanın en başına dönüyor. Sonra bidaha en aşağıya inmek zorunda kalıyorum bunu nasil cozebilirim?

aresbilir

aresbilir

Üye
Beyler anlayamadığım bi durum var google+ devre dışı olduğu halde ve internetim kapalı olduğu halde nasıl 4 saat 30 dakikadir google+ çalışarak pil yiyebiliyor anlayamadim bu konuda yardımcı olacak kimse var mı?

aresbilir

aresbilir

Üye
Beyler anlayamadığım bi durum var google+ devre dışı olduğu halde ve internetim kapalı olduğu halde nasıl 4 saat 30 dakikadir google+ çalışarak pil yiyebiliyor anlayamadim bu konuda yardımcı olacak kimse var mı?

LimePie

LimePie

Üye
ya bu 4.3 güncellemesinden hala haber yok mu ya çoğu ülkeye 2.ci 4.3 güncellemesi geldi bize hala yok nedense

Üst Alt