------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Tamam lütfen kapatın konuyu başka şeyler konuşun destikce tartışma çıkar

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tekrar tekrar uyarida bulunmayim cihaz seçiminde herkes ozgurdur.Kimse kimseye bu sekilde hitap etmesin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
sana nah demedim samsung s4 e nah muamelesi yaptı onu dedim yanlış anlasilma olmasın
Bana diyip dememen önemli değil.. O zaman bende burda samsunga sövüyüm.. Nasıl olsa sana demedim?Neyse tamam uzatmış gibi olmayım susuyorum bende...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bana diyip dememen önemli değil.. O zaman bende burda samsunga sövüyüm.. Nasıl olsa sana demedim?

ben tüketiciyim ver her halukarda hakliyim ve tum mağdurlarda aynı şekilde sorununu dile getirmez ise samsung kimseyi takmaz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung sizin burdaki uygunsuz eleştiri sözleri dikkate alarak geliştirme yapmıyor konuyu uzatmayin.

• Beğen
Tepkiler: .caner., KD1907 ve cardanadam
KD1907

KD1907

Üye
Samsung sizin burdaki uygunsuz eleştiri sözleri dikkate alarak geliştirme yapmıyor konuyu uzatmayin.
Aynen öyle...Peki ben bişey daha sorucam hafif kasmaları nasıl engelleyebiliriz? Madem şarj konusunda yapabileceğimiz bişey yok bari bunu düzeltme şansımız olsun..

cardanadam

cardanadam

Üye
Firma elestirecekseniz şikayet var web sitesine eleştiri yapın oradaki eleştiri buradaki elestiriden daha fazla işe yarar inanın

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
KD1907

KD1907

Üye
Firma elestirecekseniz şikayet var web sitesine eleştiri yapın oradaki eleştiri buradaki elestiriden daha fazla işe yarar inanın
Bencede.. Zaten benim bi sorunum yokki telefonla @Asabi Geliştirici nin şikayeti var..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
KD1907

KD1907

Üye
ok sorun yoksa problem yok lakin birkaç mesaj önce kasma yaşadıgini yazmışsin sen bilirsin
Kasma sorunum var demedimki ben.. Hafif kasma olursa yani eğer öyle bişey olursa nasıl hızlandırabilirim onu sordum.. Ayrıca benim öyle bi problemim olsa bile bişey demem çünkü bu özelliklerini bile bile aldım S4 ü.. Ve şu an gayet memnunum telefondan...

.caner.

.caner.

Üye
google playde bir sorun mu var ? 100 kb ile indiriyor ama diğer her yerde 2 mb ile

.caner.

.caner.

Üye
@Nextman abi az önce wanamliteın sitesine bakıyordum ve Mj8 tabanlı oldugunu gordum yanı yukledıgımde cihaza sayaç gelebilir ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KD1907

KD1907

Üye
kimseye lafım yok farketmiyor değilim şuan şarj sorunu yaşıyorsun ve bana hissettirmemeye çalışıyorsun benim problemim değil sonuçta sorunu yaşayan sensin kolay gelsin...
Ahahahaha. Şarj problemi yaşıyorum evet bunun aksini iddia eden de yok zaten. Kendi uydurduğun laflara gelme buraya. Ben ilerde kasma problemim olursa nasıl çözebilirim onu sordum sadece o kadar..
google playde bir sorun mu var ? 100 kb ile indiriyor ama diğer her yerde 2 mb ile
Bi sorun yok bende.. Galiba senin play store da bi sorun var.. İnternetinde de sorun olmadığına göre..

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ahahahaha. Şarj problemi yaşıyorum evet bunun aksini iddia eden de yok zaten. Kendi uydurduğun laflara gelme buraya. Ben ilerde kasma problemim olursa nasıl çözebilirim onu sordum sadece o kadar..
Bi sorun yok bende.. Galiba senin play store da bi sorun var.. İnternetinde de sorun olmadığına göre..

peki kolay gelsin bakalım

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Bu arada bişey keşfettim güç tasarrufu hiçbi işe yaramıyomuş.. Yani yaptığı 3 şey var :
1- CPU yu sınırlandırıyo (Yani telefonun hızını yavaşlatıyor)
2- Ekran parlaklığını ayarlıyor (Bunu kendimizinde ayarlayabileceğini düşünürsek gereksiz bişey)
3- Dokunmalı geribildirimi ayarlıyor (Bunu da kendimiz ayarlardan yapabileceğimiz göz önünde bulundurulursa bu da gereksiz bişey)
Yani güç tasarrufunu açmak yerine bikaç ayarlama yaparsak hem telefonumuz hızlanır hemde gereksiz ayarlardan kurtulmuş oluruz.. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.. Keyifli forumlar...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
s4 için en son çıkan 4.3 firmware si hangisi bilen varmı?

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

Üst Alt